מידע רפואי
פורומים
- הפרעות שינה ועייפות
- אורולוגיה, סרטן הערמונית, סרטן האשכים, סרטן שלפוחית השתן
- תרופות ייעוץ תרופתי
- עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות
- כירופרקטיקה
- התמכרות, התמכרויות
- רפואת ספורט
- כושר קרבי
- חרדה חברתית
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- הפרעות קשב וריכוז
- דיקור סיני
- פרידות, גירושין, בגידות
- גוף נפש, רפואת גוף נפש
- הגנה עצמית, הגנה עצמית לנשים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
יפית כהן
מומחית ברוזציאה איבחון וטיפול קליני של העור. בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש.ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).
- נשימות בטן לשיפור הרגשה טובהאיילה20/03/2015
שלום,ותודה על עצתכם. הציעו לי לעשות נשימות בטן,לשיפור ההרגשה הטובה ואני הייתי רוצה לדעת עם אולי אתם יודעים לאן אני יכולה לפנות או לאיזה אתר אינטרנט אפשר להיכנס כדי ללמוד את זה,אני מודה לכם מאוד על תשובתכם שבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשימות בטן - תגובה
תמי ליאור-אהרוני29/03/2015אני ממש ממש ממליצה ללכת לשיעור למורה שידע לכוון אותך באופן אישי.
בנתיים את יכולה לשכב על הגב להניח ידיים על בטן תחתונה, לעצום עיניים ולנשום ברכות ובנעימות.ללא מאמץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה וחג שמח.
איילה30/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להתחיל לתרגל מדיטציה ויוגהאיתמר19/04/2015
שלום לכולם ולילה טוב,
אני מעוניין להתחיל לתרגל מדיטציה. הבנתי שתרגול מדיטציה יכול לעזור לי מבחינה פיסית ונפשית והייתי רוצה להגיע למצב שאני מתרגל על בסיס יום-יומי (אני מאמין שזה יכול לשמש לי עוגן מעולה בסדר היום).
הבנתי בעבר שתרגול יוגה יכול לעזור למדיטציה וכי קיים קשר בין השניים. גם אם אין קשר וגם אם האחד לא יעזור לי לתרגל את השני אני רוצה להתחיל גם לתרגל יוגה, אם כי לאו דווקא על בסיס יום-יומי, למרות שאני מאמין שגם זה מומלץ ואשמח להכניס גם תרגול יוגה לשגרה היומית - אבל כאמור נראה לי שמדיטציה על בסיס יומי תעזור לי יותר בתור התחלה - אלא אם כן יוסבר לי אחרת כמובן.
אז בתור התחלה, אני כמובן רוצה לדעת איך עליי להתחיל לתרגל יוגה ואיך להתחיל לתרגל מדיטציה.
תרגלתי יוגה בעבר, שיעור יסודות אחד.. :) במכון מסוים שמעביר תרגולים לרמות שונות, אם אני רוצה בסופו של דבר לתרגל יוגה לבד, באיזה שלב אפשר להתחיל לבד? אני מאמין שאין תשובה מדויקת כמו אחרי עשרה תרגולים בהדרכה, אבל גם תשובה ערכית תעזור לי. כמה זמן מומלץ, אידאלית, לתרגל כל יום, אם מתרגלים כל יום? מתחת לאיזה חלון זמנים התרגול לא אפקטיבי?
האם אוכל לתרגל מדיטציה בעצמי או שעליי לעבור קורס?
אודה מאד על כל התייחסות, תשובה וטיפ בנושא.
איתמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להתחיל לתרגל מדיטציה ויוגה - תגובה
תמי ליאור-אהרוני21/04/2015מציעה למצוא מורה ושיטה לטעמך (יש הבדלים בין הגישות)ולתרגל אצלו.התרגול בבית בעיניי חשוב ומהותי אך יש מקום למורה שמסתכל ועובד על דקויות. עם הזמן האימון בבית יתעבה ויוכל להיות העיקרי או היחידי אך כמו כל טכניקה צריך לשכללה לפני.לגבי מדיטציה ויוגה. מכיוון שאחנו חיים בעולם מודרני וגופינו בד"כ מלא בחסימות בשל מתח, ישיבה מרובה וכו' ,היוגה כתנועה תבונתית וקשובה מלמדת אותנו להתייצב מפנים וכך כשתשב למדיטציה תוכל לשבת ממקום שקט ורכות ולהתרכז בהתכנסות ובהרגעת המערכת. בעיניי הן משתלבות יחד ומכילות אחת את השניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשימות בטן לאדם מעשן מדיטציהאיילה18/04/2015
רציתי לשאול שאלה עם אני מעשנת סיגריות נשימות בטן יכולות לעשות תופעות של דיכאון או עצבנות? זה חשוב לי לדעת. תודה רבה ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לנשימות - תגובה
תמי ליאור-אהרוני21/04/2015הי אנה. אני לא כל כך מבינה את ההקשר.,תוכלי לפרט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לנשימות
איילה24/04/2015אני אסביר מה ההקשר,חברה שלי למדה לעשות נשימות בטן באיזה חוג,והיא הסבירה לי שעם מי שעושה יותר מדי נשימות בטן ובנוסף ישר אחרי זה הולך לעשן זה יכול לעשות תופעה של עצבנות,בגלל זה רציתי לדעת עם ישר אחרי שאני עושה נשימות ומעשנת בדיוק אחרי הנשימות האם באמת זה עושה תופעות כאלה? אשמח לשמוע את דעתך,תודה רבה ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לנשימות - תגובה
פסי פייג24/04/2015אם את מעשנת סיגריות לא כדאי לעשות נשימות. אין טעם.
זה מזיק יותר מאשר מועיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדיטציה באיזור הצפון קריותיוני10/05/2015
האם יש המלצות איפה אוכל ללמוד ולתרגל מדיטציה בצפון? חיפה קריות אפילו כול הצפון תוכלו להמליץ על מישהו מורה או סטודיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדיטציה - תגובה
תמי ליאור-אהרוני10/05/2015לא שאני מכירה. תחפש מדיטציה בודהיסטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם פסי פיייגפליקס10/05/2015
האם פסי פייג מורה למדיטציה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם פסי פיייג - תגובה
תמי ליאור-אהרוני14/05/2015הי. ככל הידוע לי פסי פייג מורה לאיינגר יוגה.תשומת הלב לתחושות בתוך תרגול היוגה אף הוא מדיטציה. (מדיטציה באה בצורות רבות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם פסי פיייג - תגובה
פסי פייג27/06/2015שלום לך
אני מורה ליוגה ומדיטציה.
הוסמכתי להוראת מדיטציה אחרי שנים רבות של לימוד בהודו על ידי המורה שלי בשנת 1986.
מאז אני מלמדת תלמידים רבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות במה שקורא לי בזמן מדיטציה.איליה20/09/2015
שלום,יש לי כמה שאלות:
1.אני לפעמים זז בזמן מדיטציה לפעמים זה נראה כאילו יש לו מחשבה בפני עצמו .
2.אני חובה ביום יום לחץ באזור מצח,ראש זה מתגבר לי יותר בזמן מדיטציה ,לא שזה מפריע לי ממש אבל עדיין לא הכי נעים להרגיש שהראש שלך כבד ,לחוץ או שהוא זז באותו תנועה של האנרגיה(זה כמו להיות מסטול 24 שעות).
3.אני מחפש טיפ לעשות משהו שונה במדיטציה(עד עכשוי רק ישבתי ישיבת חצי לוטוס והתרכזתי 40 דקות בנשימה -הביא תוצאות אבל עדיין).
4.בזמן המדיטציה הידיים שלי בצורת O אבל הם נפתחות לי קצת האם לזרום אם זה או לנסות לקבע אותם ,להתנגד לפתיחה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות במה שקורא לי בזמן מדיטציה. - תגובה
תמי ליאור-אהרוני14/10/2015אני מציעה שתזרום עם הגוף שלך, בא לך לזוז זוז!.לגבי הכאב, נסה לבחון את הכאב מה המסלול שלו ולראות האם זה קשור למתח צווארי וגבי, ואם כן נסה להרפות ולרווח את חוליות הצוואר ,אולי טיפה להוריד את הראש ולראות אם הלחץ משתנה. המטרה היא להקשיב ולהתבוננן בעצמנו ולצור חיבור, אם תנתק את ההתבוננות בנשימה מהאותות של הגוף שלך אין בכך כל כך טעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרגול נשימות להרגעת חרדה ודיכאוןאיילה27/06/2015
שאלה: הייתי שמחה לדעת איך לעשות נשימות להרגעת דיכאון וחרדה.תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבת שלום - תגובה
תמי ליאור-אהרוני28/10/2015הי מור. זה מאוד אישי. מה שנכון לך. מציעה לפנות למורה ליוגה שעוסק בתרפיה.ולעבור תהליך של הכרות עם הסיפור האישי שלך.הייתי בונה תרגול יומיומי שהוא מניעתי וגם לומדת נשימה מרגיעה לזמן החרדה. זה מצריך אימון מתמשך תהליכי ועמוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש - אחרי תנוחות בהם הראש שמוטroi26/10/2015
שלום רב,
התחלתי לתרגל יוגה לפני מספר חודשים.
אני מוצא שיש לי קושי בתנוחות בהן הראש שמוט מטה
כמו - כלב מביט אחורה.
אני מרגיש לחץ בראש, סוג של כאב, שלעיתים נשאר גם אחרי התנוחה.
זה מופיע במיוחד בתנוחות בהן נשארים זמן יחסיצ ארוך
(לכן במיוחד ב'כלב מביט אחורה')
לאחרוה הפסקתי לתקופה בגלל טיול בחו"ל, ועכשי שחזרתי אני מרגיש את הלחץ בראש עוד יותר.
שאלותי הן:
-האם זה דבר נורמאלי להרגיש בזמן יוגה (לחץ בראש/כאב ראש) ?
- אם זה אכן נורמאלי - האם זה משהו שעובר עם תרגול או פשוט 'חיים עם זה' ?
אם זה לא דבר נורמאלי, האם עלי להימנע מתנוחות שבהן הראש שמוט,
או שבכלל יוגה אולי לא מתאימה לי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש - אחרי תנוחות בהם הראש שמוט - תגובה
תמי ליאור-אהרוני28/10/2015הי. יוגה מתאימה לכולם. רק צריך לתרגל בהתאם לגוף שלך ולא להתאים את עצמך לתנוחה היוגה. כנראה שיש עומס קודם רקמתי או שרירי על העורף-צוואר שכמו. וכשאתה בתוך תנוחת הכלב במקום לרווח את העורף והשכמות אתה יוצר לחץ ,מותח מידי, שוקע ומה שקורה זה שנוצר לחץ, כמו צינור מיים שסותמים אותו ולא יוצא מיים.ממש ממש לא לחיות עם זה -יוגה מכוונת לריפוי ולא לפגיעה עצמית. נסה לבדוק האם המורה יכול לעזור לך בכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
roi29/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרגילי נשימות גיל מעברחני31/10/2015
שבת שלום.אני נמצאת בגיל המעבר והציעו לי לעשות נשימות,אומרים שזה יכול לעזור.אשמח לדעת איזה סוגי נשימות אני יכולה לעשות,ועם אפשר לתת לי עצה איך לעשות אשמח מאוד.אני מאוד מודה לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לנשימות - תגובה
תמי ליאור-אהרוני13/01/2016אין סוג נשימה שמתאימה לתופעות כלשהן. יש למצוא מה נכון לך, מה מאזן אותך ותומך בך בתקופה זו. זה לגמרי אישי.בכל מקרה הייתי משלבת תנועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה מתחילים לימודי מדיטציה בישראל- יותר לכיוון המרכז?!יכיר07/09/2016
זה כבר מעל שנתיים שאני מדבר על זה שאני רוצה להתחיל קורס מדיטציה
יש לכם אולי איזה המלצה 1 או 2 איפה מתחילים ?
תודה מראש לכל העונים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדיטציה
תמי ליאור-אהרוני16/11/2016הי. ממליצה על מרכז גוף- נפש ברמת השרון.דרך מהנה ומעמיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה - אי גמישות כרונית באזור האגןדוד26/07/2016
שלום,
אני בן 21, כעת משרת בצבא, מרגיש חוסר גמישות כרונית באזור האגן, מרגיש את זה כבר כמה שנים (בצעירותי הייתי יחסית גמיש).
לאחרונה התחלתי להתאמן באגרוף תאילנדי ונוכחתי לראות שאני לא גמיש בצורה קיצונית באזור האגן. זה מתבטא בפיסוקים צרים מאוד, בעיטות שלא עוברות את קו הברך של הבחור השני ובכלל תפקוד יומיומי לקוי כשזה מגיע להרמת רגליים מעל מכשולים ודברים בסגנון.
לצורך פתירת הבעיה, לפני חודשיים התחלתי לעבוד על תרגילי גמישות לכל אזור האגן והרגליים. יחד עם זאת איני מרגיש שיפור כלל בתפקוד היומי ובעת אימון.
חשוב לציין שבעת המתיחות יש לי כאבים חזקים באזור האגן והמפרקים, בעיקר בעת פיסוק רחב כאשר אני דוחף את האגן כלפי חוץ (כלפי כיוון הפנים).
אני מרגיש ממש מתוסכל ואשמח לעזרה או הנחיה כלשהיא בנושא..
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - אי גמישות כרונית באזור האגן - תגובה
תמי ליאור-אהרוני31/07/2016הי. קודם כל עובדה על איך שריר עובד: שריר לא יכול להמתח הוא יכול רק להרפות.כלומר כל פעם שאתה "דוחף" למתיחה לא רק שזה לא משיג את התוצאה הנכונה, השרירים רק מתקצרים יותר.נסה להכנס לתנוחה שבה אין מתח ולאט לאט לנשום ודמיין את השריר מרפה ומתרכך. האיטיות והנשימה יאפשרו לאגן להפתח. תעשה כל יום קצת בוכל מיני מנחים.חשוב להתחיל ממקום שנוח לך ושיש נשימה.אשמח לדיווח איך זה הולך.כל הכבוד שאה חוקר ובודק איך אפשר לשפר ושאתה קשוב לגוף שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיזה גיל אפשר לתרגל ברכת השמש?הדס19/06/2016
מכל גיל. אם צריכה תשובה יותר מפורטת אנא שאלי שאלה ספציפית יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיזה גיל אפשר לתרגל ברכת השמש? - תגובה
תמי ליאור-אהרוני29/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיזה גיל אפשר לתרגל ברכת השמש? - תגובה
תמי ליאור-אהרוני29/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכת השמש לילד בן 12
הדס29/06/2016הי, קודם כל תודה...אני מנסה ללמד ילד בן 12 לתרגל ברכת השמש (ללא תנוחת הקוברה) ואני רואה שקשה לו. רציתי לוודא שאיני מזיקה לו מפאת גילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכת השמש לילד בן 12 - תגובה
תמי ליאור-אהרוני04/07/2016אין שום בעיה עם ילד בן 12.נסי לחפש ביוטיוב סרטונים של ברכות שמש מותאמים לילדים.תהנו!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יוגה היא הפתרון למצב נפש לחוץ ומוטרד?אנונימי10/04/2016
היי, אני בן 21, לאחרונה נגלה אצלי וירוס וראלי שזמן החלמתו נע בן חצי שנה לשנתיים. מאז אני לא רגוע, לחוץ, עצוב, מוטרד, מחשבות יתר. האם יוגה זה הפתרון שלי קצת להקפות את כל הלחצים שלי על מנת לתת לגוף שלי לעבוד ולרפות את עצמו? יש פתרון נוסף או אחר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יוגה היא הפתרון למצב נפש לחוץ ומוטרד? - תגובה
תמי ליאור-אהרוני10/04/2016יוגה היא פתרון נפלא בשבילך. חפש תרגול יוגה ליד הבית, מצא משהו שאתה מתחבר אליו מהמקום שאתה נמצא בו. אולי קבוצות קטנות ,יחס אישי ומורה שידע מה אתה עובר.
ואולי זאת תהיה מתנת הוירוס שלך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק לב בתרגול יוגה ספורט?יוסי03/02/2016
שלום, אני רוצה להתחיל להתאמן ביוגה, איך מתחילים אני בן 45 לא גמיש ולא עושה ספורט. האם יוגה נחשב פעילות גופנית? האם ביוגה הדופק עולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק לב בתרגול יוגה ספורט? - תגובה
תמי ליאור-אהרוני13/03/2016הי יוסי.יוגה מלמדת אותך לנוע תנועה קשובה, נעימה ועם זאת יציבה ונוכחת. הגוף מתחזק ומתייצב ואם מעוניין גם להתחיל ספורט הייתי משלבת בין השניים. ממליצה לא לחפש את הספורט ביוגה אלא להתייחס ליוגה כתרגול גוף נפש להעמקת הקשב וההתבוננות.אם זאת יש שיטות ביוגה שבהחלט מעלות את הדופק ואולי שם תמצא את השילוב בין השניים.אפשר לחפש יוגה דינמית.אני אישית אוהבת שהיוגה שלי בקצב המחשבה והנשימה והספורט שלי הוא בזמן אחר (ואגב שם אני לחלוטין משלבת את עקרונות היוגה וזה עושה פלאים )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוגה טיפולית בלט דיסקאיריס07/01/2016
שלום רב,
הנני סובלת מבלט דיסק בגב תחתון ובצוואר שמקרין לי לשכמות ולידיים. הומלץ לי על יוגה טיפולית.
אשמח לשמוע המלצות. מקומות שניתן לעשות יוגה טיפולית וסיפורי הצלחה.
כמו כן אשמח לשמוע מה יותר יעיל. יוגה טיפולית או הידרוטרפיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוגה טיפולית - תגובה
תמי ליאור-אהרוני13/01/2016ממליצה על יוגה טיפולית שמלמדת אותך איך לשנות דפוסי תנועה שיצרו עומס ושחיקה מתמדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?