מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוראת יוגהשרון23/06/2012
האם כל מי שהוסמך להיות מורה ליוגה(למשל בוינגט) מחוייב בשנים של יוגה ונסיון לפני הכשרתו כמורה, או שלא בהכרח ובן אדם יכול אחרי זמן קצר יחסית של תירגול כבר ללכת ללמוד במסלול של הוראה???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוראת יוגה - תגובה
פסי פייג24/06/2012שלום מיכל,
באתר ארגון מורי היוגה בישראל תוכלי לראות מהם הקריטריונים לקבלת תלמיד למסלול הוראת יוגה.
בהיותי יו"ר הועדה הפדגוגית בארגון לפני כמה שנים מיסדתי את הקריטריונים והסטנדרטים של נושא זה. בדרך כלל מדובר על שנתיים ניסיון לפחות. יש למרכיב הזמן משמעות רבה בהנחלת עולם התוכן של היוגה ואין ספק שמיומנות נרכשת לאורך זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכושר
שרון24/06/2012אוקיי תודה רבה על התגובה
ושאלה נוספת,
האם במקביל ליוגה(שלאחרונה התחלתי) אפשרי להתאמן עם מאמן כושר(או לבד או בחדר כושר) על חיזוק הגוף השרירים היציבה הכוח וכו וכו
או שעדיף להתרכז רק ביוגה??
אני מרגישה שפעם בשבוע לא מספיקה לי (והמורה שלי מלמד רק פעם אחת) ועדיין לא יודעת לתרגל לבדי בבית.
בקיצור מה ניתן ויכולה לעשות במקביל לפעם אחת בשבוע ביוגה, כדי להרגיש שאני נכנסת יותר ויותר לכושר??
בברכה מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכושר - תגובה
פסי פייג24/06/2012אין שום בעיה לשלב כושר ובלבד שתקפידי על תרגילי גמישות אחרי אימון אירובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ממורה ליוגה
נטע25/06/2012שלום לך,
אני בוגרת קורס מורים ליוגה-שיבננדה, אותו עברתי לפני מספר שנים (ב-2006). במקרה של שיבננדה מדובר בקורס בן חודש ימים, קורס אינטנסיבי מאוד שבמהלכו בעצם את חיה ונושמת יוגה 24 שעות ביממה.
בסוף הקורס מקבלים תעודה בינלאומית אשר מאפשרת לך לעסוק כמורה ליוגה והיא מוכרת ע"י ארגון מורי היוגה.
את הניסיון צוברים תוך כדי העיסוק בהוראה וכמובן בהשתלמויות שונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)