מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ דם ומדיטציהאנונימי26/10/2012
שלום, אני עושה מדיטציות כבר במשך יותר משנה בחודש האחרון אני מרגיש אחרי המדיטציה כאילו הדופק של הלב גבוה מדי (אני מרגיש לחץ ודפיקות בחזה) וקשה לי לנשום.
בכללי הלחץ דם שלי קצת נמוך יותר מהנורמה. האם עליי להפסיק לעשות מדיטציה או שאני יכול להמשיך. יכול להיות שזה קורה עקב חוסר פעילות גופנית? תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם ומדיטציה - תגובה
תמי ליאור-אהרוני28/10/2012שלום
אני מציעה שתנסה לשכב על הגב לשים ידיים על הבטן או הצלעות ולשים לב לנשימה הנעה בחופשיות.שאיפה התמלאות נשיפה התרוקנת של הבטן.שים לב שאין מתח ומאמץ בנשימה.יכול להיות שמעצם הישיבה ובעקבות נשימה לא נכונה נוצר לחץ ועומס על הסרעפת ועל הלב.לאחר כמה פעמים על הגב נסה לשבת ולנשום ברכות ללא מאמץ.בהחלט אני ממליצה לשלב יוגה עם המדיטציה על מנת להקל בישיבה ולאמן את שרירי הנשימה.קרוב לוודאי שזה יעזור
בהצלחה ואשמח לדיווח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה הנשימות צריכות לבוא?
אנונימי04/11/2012במהלך היוגה או המדיטציה.. הנשימות צריכות לבוא מהבטן (מהסרעפת) או מהריאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה הנשימות צריכות לבוא? - תגובה
פסי פייג05/11/2012נשימות יוגה רצוי ללמוד עם מורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)