snapping hip syndrome

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• snapping hip syndrome
    אביב
    27/01/2013

שלום שמי אביב בן 24 ...אני מתאמן באומנות לחימה בשם איגרוף תאילנדי שבה יש בעיטות ואגרופים...עכשיו הבעיה שלי היא שכאשר אני בועט בעיטה גבוהה לגובה הראש עם רגל ימין אז אני מרגיש קליק וכאב(כאב שהוא נסבל וממש קטן אבל עדיין טיפה כואב)...אז הלכתי לאורטופד והוא אמר לי שזה משהו שיש אותו אצל הרבה אתלטים ואנשים שעוסקים בכושר וגם באומנויות לחימה וזה נקרא hip bursitis וגם snapping hip syndrome שזה בעברית "תסמונת הירך הקופץ" שזה קליק שמורגש באגן...הוא נתן לי הפנייה לפיזיותרפייה ששם יתנו לי תרגילים מסויימים אני מניח לתיקון הבעיה...הבנתי שגם פילאטיס יכולה לעזור לתקן את זה...האם גם יוגה יכולה לעזור לזה?...שמעתם על זה גם?...אשמח אם תעזרו לי תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    snapping hip syndrome

הוספת תגובה

• snapping hip syndrome - תגובה

תמי ליאור-אהרוני
    27/01/2013

שלום,יוגה אכן יכולה לעזור.נראה כי התנועה החוזרת גורמת לשחיקה בקפסולה של הירך לכן עליך לחזק את שרירי האגן שעוטפים את הקפסולה:שרירי ישבן,ירכיים ואף שרירי בטן פנימיםם שמסיעים ביצוב המפרק.זה יוכל לעזור במניעת שחיקה . בנוסף:גמישות מפרקי ירכיים והמסטרינג ימנעו את המתח ברצועות .
    דבר נוסף שיש לשים עליו את הדעת.מאיפה אתה בועט?נדמה לי שהעקרונןת בתרגול אמוניות אלה הם לבעוט מתוך חיבור לבטן .תנסה את זה:עמידה יציבה ומשתרשת נשימהעמוקה ומתוך הנשיפה והשתרשות הרגל העומדת ,זה יוביל לבעיטה בתקווה ללא הקנאק
    כל זה ועוד חווים בתרגול יוגה.אל תזניח,זה הזמן לטפל כדי שלא יווצר נזק נוסף.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רק עוד משהו אחרון...

אביב
    27/01/2013

אז מה יכול לעזור?...ללכת לעשות קודם את הפיזיותרפייה שיש לי ולאחר מכן שיעורי יוגה או פילאטיס?...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רק עוד משהו אחרון... - תגובה

תמי ליאור-אהרוני
    27/01/2013

ביחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה ההבדל...

אביב
    27/01/2013

מה ההבדל בין יוגה לפילאטיס?...ומה ספציפית יותר עוזר לבעיה שלי אם את יודעת?...ועוד שאלה...הבנתי שיוגה תורמת לנפש חוץ מחיזוק שרירים...האם ממה שאת יודעת גם פילאטיס חוץ מחיזוק שרירים תורם לנפש כמו היוגה?....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה ההבדל... - תגובה

תמי ליאור-אהרוני
    27/01/2013

לא יכולה להעיד על פילאטיס.יוגה אכן משפיעה גם על הנפש ומשפרת מאוד את האיכות החיים.בלב שלם אני ממליצה יוגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז לאיזו יוגה לפנות?...

אביב
    28/01/2013

אז כל יוגה תעזור לבעיה שלי?...או ללכת ליוגה תרפיה?...על מה ממליצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז לאיזו יוגה לפנות?... - תגובה

תמי ליאור-אהרוני
    28/01/2013

שוב ,אוכל להמליץ רק על הגישה שאני מתרגלת.ויג'ננה יוגה.גישה שמלמדת תנועה נכונה ,תרגול חכם המבוסס על עקרונות התואמים את העקרונות של אמנויות לחימה.בקשר ליוגה תרפיה. אני חושבת ששיעור אחד שניים בפרטי כדי ללמןד את הבסיס,ואז להצטרף לקבוצה.אך שוב, הבחירה היא קודם כל בהתאם לצורך שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז לאיזו יוגה לפנות?... - תגובה - תגובה

פסי פייג
    28/01/2013

יוגה תראפיה בשיטת איינגאר היא יוגה בטוחה לאנשים עם בעיות בגוף. יוגה איינגאר מבוססת על צירים אנטומיים פיזיולוגיים בגוף ולמדת את המתרגל לעבוד נכון עם גופו באמצעות עזרים והדרכה מילולית נכונה של המורה.
    יוגה זו היא איטית, יש בה הרבה תנוחות משקמות והיא מאוד בטוחה.

מנסיוני כמתרגלת ומורה, אני יכולה להגיד לך שאנשים רבים הפיקו תועל מתרגול איינגאר יוגה.
    כדאי לך לגשת למורה איינגאר שהתמחה ביוגה טיפולית ולהצטרף לכיתה טיפולית.
    כך תוכל לשקם את הגוף ולעבור אחכ לסוג אחר של יוגה אם תרצה.

חפש לך מורה בשיטת איינגאר באזור מגוריך.

לעמותה יש אתר ובו רשימת מורים מסודרת לפי אזורים

עמותת איינגאר יוגה בישראל

בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה