מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יוגה וחיזוק השריריםיהלי25/02/2013
הי,\לאחרונה התחלתי להתאמן ביוגה והכרתי מישהו בקבוצה שטוען שהיוגה מאוד חיזקה לו את השרירים. הוא לא נראה כמו אדם חטוב במיוחד, אני אפילו אומר שהוא נראה שמן והוא הראה לי תמונות מעברו ואנילא רואה הבדל גדול. זה נכון שיוגה מחטבת ומחזקת שרירים או שאני שורף את הזמן על הספורט הלא נכון?
תודה,
יהלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תגובה בבקשה?
יהלי07/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תגובה בבקשה? - תגובה
תמי ליאור-אהרוני07/03/2013הי יהלי.התרגול ביוגה מכוון לאיזון.יציבה,נשימה ותנועה שמשפיעים על גוף בריא חזק וגמיש.גם נפשית וגם פיסית.גוף בריא נפש בריאה.לגבי הנכונות של היוגה בשבילך.אתה צריך לבדוק בעצמך איך אתה מרגיש לאורך זמן.לעיתים גישות מסוימות מתאימות יותר אפשר ללכת ולחקור עד שתמצא את מקומך.אם לא עונה מספיק ספציפית אשמח לפרט עוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עוסק בריצה - היוגה מאוד מחזקת
גדי09/04/2013בריצה למרחקים ארוכים דרוש המון כוח בשרירי הליבה,
מאז שהתחלתי לעשות יוגה (אשטנגה יוגה בהוד השרון, אצל דנה) בהחלט יש שיפור והגוף מתחזק מאוד.
מעבר לגמישות, ליציבות (שרירים מייצבים) אני פשוט מרגיש הבדל משמעותי בכל התחושה בזמן ריצה (ואני מדבר על מעל 20 ק"מ ריצה) ובכלל ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עוסק בריצה - היוגה מאוד מחזקת - תגובה
תמי ליאור-אהרוני09/04/2013יפה ונחמד לשמוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)