יוגה וחיזוק השרירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוגה וחיזוק השרירים
    יהלי
    25/02/2013

הי,\לאחרונה התחלתי להתאמן ביוגה והכרתי מישהו בקבוצה שטוען שהיוגה מאוד חיזקה לו את השרירים. הוא לא נראה כמו אדם חטוב במיוחד, אני אפילו אומר שהוא נראה שמן והוא הראה לי תמונות מעברו ואנילא רואה הבדל גדול. זה נכון שיוגה מחטבת ומחזקת שרירים או שאני שורף את הזמן על הספורט הלא נכון?

תודה,
    יהלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יוגה וחיזוק השרירים

הוספת תגובה

• אפשר תגובה בבקשה?

יהלי
    07/03/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תגובה בבקשה? - תגובה

תמי ליאור-אהרוני
    07/03/2013

הי יהלי.התרגול ביוגה מכוון לאיזון.יציבה,נשימה ותנועה שמשפיעים על גוף בריא חזק וגמיש.גם נפשית וגם פיסית.גוף בריא נפש בריאה.לגבי הנכונות של היוגה בשבילך.אתה צריך לבדוק בעצמך איך אתה מרגיש לאורך זמן.לעיתים גישות מסוימות מתאימות יותר אפשר ללכת ולחקור עד שתמצא את מקומך.אם לא עונה מספיק ספציפית אשמח לפרט עוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עוסק בריצה - היוגה מאוד מחזקת

גדי
    09/04/2013

בריצה למרחקים ארוכים דרוש המון כוח בשרירי הליבה,
    מאז שהתחלתי לעשות יוגה (אשטנגה יוגה בהוד השרון, אצל דנה) בהחלט יש שיפור והגוף מתחזק מאוד.

מעבר לגמישות, ליציבות (שרירים מייצבים) אני פשוט מרגיש הבדל משמעותי בכל התחושה בזמן ריצה (ואני מדבר על מעל 20 ק"מ ריצה) ובכלל ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עוסק בריצה - היוגה מאוד מחזקת - תגובה

תמי ליאור-אהרוני
    09/04/2013

יפה ונחמד לשמוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה