יציבות ומשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציבות ומשקל
    אבי פרץ
    14/03/2008

כחלק מתהליך הירדה במשקל השתתפתי שלושה חודשים בחוג יוגה של שעה וחצי פעם בשבוע והיו מספר תרגלים שלא הצלחתי לעשות נשר עם היידיים כמו כן זה המרגיז מבחינתי בתרגלים של עמידה על רגל אחד כמו בתרגיל העל לא הייתי מצליח למצוא איזון ולעמוד יציב ההסבר של המורה באופן כללי שהתרגיל בעצם מהווה יותר איזון נשימה השאלה שלי מהו המשקל הסגולי של משקל יתר על הצלחת ביצוע תרגלי יוגה .
    והשאלה השניה האם הצעד של המשך תוכנית תזונה ופעילות ארובית קרי הליכה והגעה למשקל נמוך יותר וקרוב לממוצע ואז חזרה ליוגה
    לסיכום : מה עושים שיש תיסכול מאי הצלחה בביצוע תרשלים
    הקשר שבן משקל המתאמן להצלחה בביצוע תרגלי יוגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יציבות ומשקל

הוספת תגובה

• יוגה יציבות ומשקל

פסי פייג
    15/03/2008

קודם כל ברכות על המוטיבציה לרדת במשקל ! זה חשוב ונכון לבריאותך הכללית. באשר ליציבה בתנוחות היוגה, כדאי להמשיך ולנסות לתרגל. במשך הזמן תגלה שגם הנסיון לבצע את התנוחה ייתן לך סיפוק רב ותועלת מרובה גם אם לא הגעת לתנוחה השלמה.
    תנוחות היוגה אינן מבוצעות על ידי כח השרירים אלא ממקום של כח פנימי שאליו אתה לומד להתחבר ואותו אתה לומד להכיר במשך הזמן. גם המשקל בדרך כלל אינו מהווה מכשול. הקלות של התנועה אינה שייכת למשקל בקילוגרמים אלא מגיעה ממקום פנימי. גם את המקום הזה משיגים אחרי פרק זמן ממושך של תרגול.
    אני ראיתי הרבה מאד אנשים שמנים עולים בקלילות לעמידת ידיים וראיתי אנשים רזים עולים בכבדות וסרבול.
    תרגול היוגה לא שייך למשקל.
    המשך לתרגל. מצא לך מורה שיסביר לך מעט יותר את רוח היוגה העומדת מאחורי התנוחות ויגרום לך להיות שקט בקשר להישגים. בעיקרון היוגה מתגמלת מעצם התרגול וההתבוננות בכל שלב ושלב.
    היה סבלני עם עצמך והמשך לתרגל בהתמדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה