שלום, שאלה לגבי מחלה ומדיטציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, שאלה לגבי מחלה ומדיטציה
    אלה
    23/04/2008

שלום לכולם. אני בת 18, סובלת מזה המון זמן מכאבים בחזה, דופק מהיר, עייפות, חולשות, רעידות, ומה לא. בירורים רפואיים לא העלו כלום עד כה ומבחינת הרופאים אני בריאה. אבל מה, אני סובלת כל הזמן, לא מתפקדת, לא מסוגלת לעשות כלום בחיי, ומכך כמובן שמצבי הנפשי איום.
    התחלתי להתעניין לאחרונה במדיטציה. אני כבר לא מנסה לפתור את הכאבים כי כבר ניסיתי בערך הכל (כמעט כל השיטות ברפואה משלימה, ורפואה קונבנציונלית לא מוצאת את הבעיה), אני מנסה להרגיש אותם פחות ולחשוב עליהם פחות. האם ע"י מדיטציה אני מסוגלת לעשות זאת? להתרכז במשהו אחר מלבד הכאבים? לשנות את מוקד החשיבה שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מדיטציה כתהליך ריפוי

פסי פייג
    23/04/2008

מומלץ ביותר ללמוד מדיטציה. מדיטציה בכל טכניקה שהיא תעזור לך מאד ובעיקר ויפאסנה, שם תלמדי להתבוננן בנשימה ובגוף בשלבים הראשונים. תרגול מתמיד של מדיטציה יקל מאד עליך ועל הסימפטומים שאת מתארת. מומלץ ללמוד לנשום נשימה יוגית מלאה אצל מורה יוגה מיומן, גם לנשימה זו יש ערך ריפויי גדול מאד. ככל שתעמיקי בתרגול נשימה ומדיטציה, הרגשתך תשתפר פלאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חייבת לציין עוד משהו

אלה
    23/04/2008

הרבה פעמים המליצו לי על נשימות עמוקות, אבל העניין הוא שבגלל הלחצים בחזה אני לא מסוגלת לנשום עמוק, כי אני מרגישה שמשהו תקוע בחזה והאוויר לא נכנס. האם זה יכול להפריע לתהליך שלי של ללמוד מדיטציה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשימה

פסי פייג
    23/04/2008

לאט לאט ובסבלנות, תלמדי להאריך את השאיפה והנשיפה. מצאי לך מורה טוב. לאט ובסבלנות תיפתחי לאפשרויות המרפאות של הנשימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה