יוגה בתחילת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוגה בתחילת הריון
    koko
    16/10/2008

שלום אני נמצאת בתחילת הריון, שבוע שלישי, בחצי השנה האחרונה אני מתרגלת יוגה לבד, בניתי לי סשן אישי אותו אני מתרגלת בלי בעיות מיוחדות אני מודעת לעניין של הדרכה של מורה מקצועי ביוגה אבל עד עכשיו הגוף והמיינד שלי הדריכו אותי לא רע ובנאמנות מלאה, אני רק אציין שאני בת 27 בריאה בד"כ ללא בעיות מיוחדות. השאלה שלי היא האם עכשיו אני אצטרך להפסיק לתרגל בגלל ההריון?, כבר כמה ימים שאני לא מתרגלת וזה לא עושה לי טוב, מה לעשות- התמכרתי. האם אתן חושבות שכדאי לי להמשיך לתרגל כרגיל או שעדיף לחכות לחודש שלישי?., האם זה בעייתי לתרגל יוגה לבד בהריון? מה לגבי תנוחות הפוכות ועמידת נר האם הם מומלצות בזמן ההריון? אשמח לקבל תשובה לגבי תנוחות שמומלץ ואפשר לעשות בתקופה הזאת וכאלו שכדאי להימנע מהם. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יוגה בתחילת הריון

הוספת תגובה

• תרגול עצמי

ענת צחור
    16/10/2008

הינך יכולה להמשיך לתרגל בעצמך אם נעים לך כך.
    הייתי מציעה לך לקבוע מספר פגישות אישיות עם מורה שיוכל להנחות אותך בהמשך תרגול עצמי בתקופת הריונך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה