מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מדיטציהרז25/10/2008
שלם אני נער בן 16 ואני נורא מתעניין בכל הקטע של מדיטציות אם תוכלו לעזור לי להיכנס לתחום הזה כי הוא פשוט ענק אני נאבד בכל המאמרים העצומים שאני קורא אם תוכלו לתת לי ייעוץ ועזרה והפניה ויחס אוהב אני ממש יודה לכם תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדיטציה
פסי פייג25/10/2008שלום רן,
מדיטציה הינה תרגול יוגי המתאפשר כשאתה רוכש ידע מסודר וחווייתי בכל האספקטים של היוגה הכוללים, תרגול נשימה, תרגול תנוחות יוגה. תרגול ריכוז והתבוננות. מאד מאד קשה ולא רצוי, לפי תפיסתי, להתחיל מהשלב השמיני בסולם. לכן עצתי לך היא למצוא מורה ליוגה מיומן ומקצועי באזור מגוריך והוא או היא יוכלו לכוון אותך בדרך מסודרת להגשים את משאלתך ללמוד מדיטציה.
דרך תרגול תנוחות היוגה תחזק את עמוד השידרה שלך כך שתוכל לשבת בעיניים עצומות ולמדוט בשקא מבלי שמחשבתך תנדוד לכאבי גוף מציקים. תוכל לשבת לאורך זמן מסוים ביציבות ובשקט הנחוצים למצב מדיטציה להתרחש.
זה נכון שיש המון מידע באינטרנט אבל מרוב עצים לא רואים את היער ונוצר מצב של בלבול גדול.
הדרך הנכונה והבטוחה ביותר בשבילך היא ללמוד אצל מורה. אי אפשר ללמוד יוגה ומדיטציה מקריאה של מאמרים.
אגב, יש המתחילים בתרגול מדיטציה מבלי לתרגל יוגה. זה לא בלתי אפשרי, אך שוב, לדעתי, מאד כדאי ליצור תשתית טובה ומוכנות דרך השלבים הראשונים של נשימה ואסאנות.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדיטציה
רועי26/10/2008אני לא יכול לתרגל מדיטציה לבד בלי מורה כי אני כן רוצה להיכנס לזה בהמשך חיי שאגדל יותר ליסוע להודו או משהו כזה ולנגן מוזיקה הודית ולעשות מדיטציות ויוגה ודברים כאלה אבל עכשיו בגיל הזה אני רק רוצה לטעום מזה להיות יותר שליו ולדעת להתבונן פנימה יותר בלי כל הפוזה של גיל ההתבגרות ולפתח בטחון עצמי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)