כאבים בחוליות הצוואר וגב עליון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחוליות הצוואר וגב עליון
    גלי
    23/02/2009

שלום בכל פעם שאני מבצעת את התנועות ההפוכות כמו נר ומחרשה כואב לי בחויות הצוואר (אני חושבת שאלו חוליות בC7 וT12) אפילו כשאני מצבעת זאת על שמיכה מהו הכאב? מדוע נגרם? האם יכול לגרום לנזק ואיך אפשר למנוע אותו? תודה גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה המורה שלך מייעץ?

ענת צחור
    23/02/2009

שלום גלי
    אכן יכול להיגרם נזק ולכן על המורה שלך לייעץ לך.
    עליו או עליה לראות את התנוחה שלך בזמן הביצוע שלה ולבצע התאמות בהתאם.
    שמיכה זה לא מספיק, צריך לדעת להשתמש בעזרים ולשחק איתם בהתאם לכל גוף או בעיה.
    מאוד קשה לתת פיתרון אישי מבלי לראות את התנוחה שלך.
    אנא בקשי את עזרתו או עזרתה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמירת הצואר בריא בעמידת כתפיים

פסי פייג
    23/02/2009

שלום גלי, אוסיף על דבריה של ענת ואציע לך לקרוא מאמר בשם זה באתר הבית שלי במדור מאמרים. תוכלי ללמוד מן הכתוב כמה חשוב לעבוד נכון בעזרת מורה מיומן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מקרב לב

גלי
    24/02/2009

לפגי וענת תודה רבה! האתרים שלכן מדהימים וחבל שאני לא מחיפה או ת"א כדי לבוא לתרגל אצלכן לצערי או לשמחתי אני מאד מוגבלת בשעות יש לי ילד קטן ואני לא מוכנה לוותר על שעות ערות שלו:-) ואני מתחילה לעבוד מאד מוקדם בבוקר כדי לחזור מוקדם הבייתה למלאך כך שאני יכולה להתחיל לתרגל רק ב21:00 והשיעורים היחידים בשעות האלו ברחובות במרכז דארמה ליוגה הם רק yoga flow שלא משתמשים בעזרים... איידע את המורים שלי לגבי הכאב בחוליות הנ"ל והשימוש בשמיכות תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה