שילוב של יוגה עם אמנות לחימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב של יוגה עם אמנות לחימה
    אסף
    03/10/2007

אני מעוניין להוסיף לחיי בנוסף לתרגול היוגה שלי אמנות לחימה (למטרה של שיפור הבטחון העצמי והשקט הנפשי בסביבה במצב העגום לצערי של האלימות כיום בכל מקום). מגוון האמנויות הוא אדיר ורציתי להתייעץ אתכם לגבי אמנויות מומלצות (שהפילוסופיה שלהם יכולה להתאים לפילוסופיה של היוגה וכן העקרונות הפיסיים עליהם מושתתת האמנות לא יסתרו חלילה את היוגה). אשמח לשמוע מנסיונכם על מנת אולי לחסוך לי טעיה וניסוי (אולי יש מתרגלי יוגה מנוסים שמתרגלים גם אמנות לחימה שמשתלבת יפה עם היוגה ויוכלו להמליץ מניסיונם ולחסוך לי את הניסויים..).
    כל המלצה תתקבל בברכה

חג שמח לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אומנויות לחימה ויוגה

ענת צחור
    13/01/2008

הבחירת באומנות לחימה תלויה בגילך ובאופייך, אין שום בעייה לשלב אומנות לחימה עם תרגול יוגה.
    עליך להתנסות ועל פי חוויתך מהדבר להחליט. לגבי סתירה פילוסופית, למה כוונתך? יוגי אמיתי מסוגל לחיות עם סתירות פילוסופיות, הודו כולה בנויה על סתירות פילוסופיות, מה הבעיה?!! צא ללא חשש ותתנסה, ואז תחליט לעצמך מה טוב לך ומה נכון לך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלטות יוגה

פסי פייג
    20/01/2008

נסי באמזון.www.amazon.com
    למרות שרצוי למצוא שעה וחצי בשבוע וללמוד יוגה ממורה חי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב יוגה עם אומנות לחימה

פסי פייג
    03/10/2007

נסה שאדו יוגה ,עם תלמידיו של שאנדור רמטה המשלב אומנות לחימה ביוגה שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה