מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב של יוגה עם אמנות לחימהאסף03/10/2007
אני מעוניין להוסיף לחיי בנוסף לתרגול היוגה שלי אמנות לחימה (למטרה של שיפור הבטחון העצמי והשקט הנפשי בסביבה במצב העגום לצערי של האלימות כיום בכל מקום). מגוון האמנויות הוא אדיר ורציתי להתייעץ אתכם לגבי אמנויות מומלצות (שהפילוסופיה שלהם יכולה להתאים לפילוסופיה של היוגה וכן העקרונות הפיסיים עליהם מושתתת האמנות לא יסתרו חלילה את היוגה). אשמח לשמוע מנסיונכם על מנת אולי לחסוך לי טעיה וניסוי (אולי יש מתרגלי יוגה מנוסים שמתרגלים גם אמנות לחימה שמשתלבת יפה עם היוגה ויוכלו להמליץ מניסיונם ולחסוך לי את הניסויים..).
כל המלצה תתקבל בברכה
חג שמח לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומנויות לחימה ויוגה
ענת צחור13/01/2008הבחירת באומנות לחימה תלויה בגילך ובאופייך, אין שום בעייה לשלב אומנות לחימה עם תרגול יוגה.
עליך להתנסות ועל פי חוויתך מהדבר להחליט. לגבי סתירה פילוסופית, למה כוונתך? יוגי אמיתי מסוגל לחיות עם סתירות פילוסופיות, הודו כולה בנויה על סתירות פילוסופיות, מה הבעיה?!! צא ללא חשש ותתנסה, ואז תחליט לעצמך מה טוב לך ומה נכון לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלטות יוגה
פסי פייג20/01/2008נסי באמזון.www.amazon.com
למרות שרצוי למצוא שעה וחצי בשבוע וללמוד יוגה ממורה חי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב יוגה עם אומנות לחימה
פסי פייג03/10/2007נסה שאדו יוגה ,עם תלמידיו של שאנדור רמטה המשלב אומנות לחימה ביוגה שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)