מדיטציה בריצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדיטציה בריצה
    גלית
    02/10/2010

מזה 3 שנים אני רצה בין 3 ל-4 פעמים בשבוע. הריצה קשה לי אך אני נהנית מהתוצאות. לאחרונה הצלחתי למקד את מקור הקושי והוא ה"רעש" שיש לי בזמן ריצה. אני לא מצליחה לנתק את המחשבות כשאני רצה, במהלך הריצה אני מתעסקת עם הקושי וממקדת את תשומת ליבי בקושי. זכורות לי מעט ריצות שבהן לא חשתי קושי ואלו היו ריצות שהצלחתי "לנתק את הראש מהרגליים" - מיותר לציין שאלו היו הריצות הכי מוצלחות שלי. חשוב להדגיש שגם ביומיום אני כל הזמן עסוקה בלחשוב, ללא רגע של שקט. שאלתי היא -האם יש טכניקה של מדיטציה שיכולה לעזור לי להתנתק מהמחשבות בזמן ריצה, ובכלל למצא שקט גם במהלך היום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדיטציה בריצה

הוספת תגובה

• ריצה ומדיטציה

פסי פייג
    03/10/2010

שלום גלית יקרה, יש לי תלמיד שרץ מרתון ולאחרונה סיים מסלול בברלים. התלמיד שלי שעושה יוגה פעמיים בשבוע וגם עשה אצלי קורס מדיטציה סיפר לי שזו היתה אחת הריצות הטובות שלו, בה הוא היה שקט, לא הרגיש קושי ולא היה עסוק בכאב. הוא מייחס את המצב התודעתי שלו לתרגול היוגה והמדיטציה שבהם הוא מתמיד ואשר אפשרו לו להיות במקום של מתבונן ולא להזדהות עם הקושי, ההמולה בתוך הראש או הכאבים.
    אני חושבת ומאנינה שאת צריכה לתרגל יוגה ומדיטציה ואלה יעזרו לך מאד בשאלותיך.
    מכל מקום, את כבר נמצאת במקום טוב בו את מזהה את ההמולה הבלתי פוסקת שמתרחשת בראש בזמן ריצה וגם לא בזמן ריצה וזה כבר מראה שעשית צעד מאד גדול קדימה בהבנה שלך .
    עכשיו נותר לך למצוא מורה טובה או מורה טוב שיוליך אותך בדרך המיוחדת של היוגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה