שיפוץ השאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיפוץ השאלה
    אני
    03/03/2011

השיטה שאני מתכוונת אליה היא שיטת איינגר אותה אני מתרגלת כבר שנתיים. האם רצוי להוסיף לזה עוד משהו מתחומי הרוחניות כדי להשלים את התמונה לכך התכוונתי ממשהו לא שלם. מקווה שתבינו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיפוץ השאלה

הוספת תגובה

• שיפוץ השאלה - תגובה

פסי פייג
    06/03/2011

שיטת איינגאר היא שיטה שכוללת בתוכה עבודה תודעתית ורוחנית. תלוי איך המורה מעביר את השיעור ולאן הוא מכוון אותך. מכל מקום, ברור שבתחית הדרך השיטה נראית מאוד פיזית ואכן מושם דגש על הגוף, השלד והשרירים, עמוד השידרה וחיזוקו, חיזוק והגמשת השרירים והמפרקים. כל זאת כדי ליצור מסד טוב להמשך התרגול.
    ככל שרגלייך יהיו נטועות טוב יותר באדמה כך תוכלי לנסוק אל עולמות הרוח...
    קראי בכתבים, לכי לשמוע הרצאות על הפילוסופיה של היוגה ואולי מתישהו תלמדי בעצמך הוראת יוגה אם אהבת היוגה בליבך. :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיפוץ השאלה - תגובה - תגובה

ענת צחור
    08/03/2011

כפי שאמרתי- בשיטה אין דבר היא רק הכלי, הכוונה והתכנים וידיעת המטרה הם החשובים. אם לא יודעים לכוון אותה אל עבר המטרה שום שיטה לא תועיל!
    השתמשי בשיטה, אך אל תאחזי בה, ודעי שמעבר לשיטה שם תמצאי את מבוקשך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה