פיענוח בדיקת זרע של בעלי

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• פיענוח בדיקת זרע של בעלי
    ד``ר אליעזר גירש
    28/07/2011

שלום רב,
    אשמח לקבל חוות דעת על בדיקת הזרע של בעלי. אנחנו בני 30 לא מצליחים להרות כבר 8 חודשים.
    האם נראית בעיה או קושי להשיג היריון בבדיקת הזרע.
    חשוב לציין כי בדיקות פרופיל הורמונלי שלי , צילום רחם והיסטרוסקופיה נעשו והכל נמצא תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיענוח בדיקת זרע של בעלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת זרע שנעשתה בהפרש 2-3 חוד'

בר
    28/07/2011

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיענוח בדיקת זרע - תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    28/07/2011

שלום בר,
    מדדי זרע נראים תקינים. תשתדלו להקפיד לקיים יחסי מין סביב הביוץ. 8 חודשים של נסיון להרות נחשב לתקופה לא מספקת. אם לא תצליחו להרות עד שנה של נסיון יש מקום לפנות לרופא פריון.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

בר
    28/07/2011

אנחנו משתדלים לקיים סביב ימי הביוץ, אך לצערי לא נכנסתי להיריון עד כה.
    רציתי לשאול על תדירות קיום יחסי המין. אני יודעת שישנם דעות חלוקות ורבות בנושא זה, אך חשוב לי לדעת מה לדעתך התדירות הנכונה לקיום יחסי המין לשם כניסה להיריון? יש האומרים מהיום ה- 10 להתחיל יום כן יום לא ואני חוששת שמה אנו מתחילים מוקדם מידי והזרע בשיטה זו לא מספיק להתחדש ולהיות כמו שהוא מופיע בבדיקת הזרע (התנזרות של 3 ימים במינימום). בנוסף לכך ישנם רופאים הממליצים לקיים כל יום אפילו כמה פעמים ביום בימי הביוץ.
    מה לדעתך נכון לעשות ביחס לבדיקת זרע הזו?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר חשוב

בר
    28/07/2011

בעבר נכנסתי להיריון פעמיים, ולכן מכך אני מסיקה שלא אני הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו