מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זרע לפני הקפאהדוד27/10/2011
שלום
אני צריך להקפיא זרע לקראת טיפול תרומת ביצית בחול
השאלות שלי
1.האם הבדיקה שלי תקינה ?
2.אני אמור להקפיא את הזרע עד הטיפול שיהיה בפברואר האם הזרע יהיה תקין ובמצב טוב עד אז?
3.ולאור התוצאות האם הזרע של מספיק חזק אם הייתי מנסה להכנס להריון ספונטני עם אישה פורייה ללא בעיות?
תודה מראש
להלן תוצאות הבדיקה:
eJac-analy. 20 minutes
SIGNATURE ב
ABSTINENCE DAYS 5.0 days
SEMEN APPEARANCE NORMAL
LIQUEFACTION NORMAL
CONSISTENCY NORMAL
SEMEN PH 8.0
SEMEN VOLUME 3.5 ml
SPERM CONCENTRATION 46.0 mill/ml
RAPID PROGRES MOTILI 35 %
SLOW PROG.MOT 10 %
NONPROGRES MOTILITY 16 %
MORPHO ABNORMAL 91 %
SEMEN WBC 1.00 mill/ml
ROUND CELLS 1.20 mill/ml
VITALITY -* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע לפני הקפאה - תגובה
ד''ר שי שפי27/10/20111. הבדיקה תקינה, למעט כדוריות לבנות בזרע. יש לבצע בירור.
2. זרע יכול להיות קפוא שנים רבות.
3. יש צורך בהערכה של שני בני הזוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ושאלה
דוד30/10/2011הייתי אצל אורולג והוא עשה לי בדיקות שתן+אוטראסאונד כליות וכל הבדיקות נמצאו תקינות.
האם כדוריות לבנות יכולות לפגוע בטיפול שאנו מתכננים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ושאלה - תגובה
ד''ר שי שפי30/10/20111. הבירור שאתה צריך לבצע צריך להיות אצל אורולוג מומחה בפוריות הגבר.
2. כדוריות לבנות בזרע עלולות לפגוע בסיכויי ההצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)