בירור

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• בירור
    אברהם
    03/11/2011

שלום רב,

אני ואישתי (בני 25)מנסים מזה כשנה וחודשיים להכנס להיריון לפני 5 חודשים אישתי עברה הפלה בשבוע 6 ומאז אנחנו מנסים להכנס שוב. אשתי עברה בדיקות אחרי ההפלה שהראו שהרחם תקין והשחלות תקינות ועובי הרירית. אני מתלבט כרגע אם אני אפנה לבירור או שנחכה בסבלנות.( מה שגורם לחשוד שאולי הבעיה אצלי שתמיד הייתה לי שפיכת זרע ללא השפרצה ואין לי מושג אם לזה קשר יש קשר לפוריות). . האם יש עוד בדיקות שאתשתי צריכה לעבור מלבד ממה שתיארתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור - תגובה

פרופ` בנימין ברטוב
    03/11/2011

על פי התאורים שתארת נראה סביר שתבדוק את איכות הזרע שלך בבדיקה שתכלול תרבית זירמה ואבחון מורפולוגי בהגדלה גדולה. לגבי האישה תיוועץ בגניקולוג שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור

אברהם
    03/11/2011

תודה על התגובה. כלומר אתה רואה בין קשר בין העובדה שהשפיכה שלי בלי השפרצה ( ככה ההיתה מאז ותמיד) לבין הסיכוי לבעיות פוריות? האם זה דבר נורמטיבי? (שפיכה ללא השפרצה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו