אלקטרוליזציה

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• אלקטרוליזציה
    עדה
    27/01/2008

בעלי צריך לעבור טיפול EEJ תחת הרדמה על מנת להפיק זרע ל- IVF. ידוע לי כי בתל השומר מתבצע הטיפול ע"י ד"ר מדג'ר. רציתי לדעת האם ישנו מרכז רפואי אחר כלשהו בצפון (אזור חיפה) או בכלל בארץ, שנותן את הטיפול הנ"ל? האם יש עוד רופא בארץ שמבצע את זה באיזשהו מקום/יחידה רפואית?
    במרבית יחידות ה- IVF בהן ביררתי, לא נותנים את הטיפול כלל. מדוע?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלקטרוליזציה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• EEJ

ד''ר אליעזר גירש
    28/01/2008

אלקטרואג'קולציה (EEJ) מבצעים במקרים של SPINAL CORD INJURY. אנני יודע מה הסיבה אצלכם לטיפול זה, אך אני מניח שזאת הסיבה. מרכז נוסף בארץ, חוץ מתל השומר, הוא ביקור חולים, בו מבצע EEJ ד"ר חובב.
    כמו ברוב המקרים, טיפול EEJ דורש ציוד ומיומנות של המבצע. במרכזים רפואים בחו"ל מקובל לבצע טיפול ע"י שני ויברטורים (עליון ותחתון) מיוחדים, המותאמים לתדר מסויים והמיועדים למטרת הפקת זרע. אם לא מצליחים לקבל זרע בעזרת ובראטורים ניגשים ל- EEJ. צריך לקחת בחשבון שזרע, המתקבל בטיפול EEJ , הוא באיכות נמוכה, אך בשיטה זו התקבלו הריונות ב- IVF ולידת תינוקות בריאים.
    המומחה הידוע בשיטה זאת הוא PROF. NANCY BRACKETT מאוברסיטת מאיאמי (MIAMI, FLORIDA).
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא בצפון שמבצע EEJ

חסוי
    23/04/2008

ד"ר שוטלנד מבצע את הטיפול במרכז רפואי חורב בחיפה. בעלי עבר אצלו את הטיפול בלי בעיה- צרי קשר עם המרכז הרפואי ויפנו אותך אליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורציתי להוסיף גם ש-

חסוי
    23/04/2008

ד"ר חובב בביקור חולים הוא מקסים, נהדר וידידותי- אבל אם אתם עושים את ההפריות בצפון זה יוצר בעיה מבחינת שינוע הזרע ליחידה שלכם בצפון. עברנו את הסיוט הזה פעם אחת ואני לא ממליצה. הכי טוב לבצע את פעולת ה- EEJ בסמוך ליחידת ההפריות הרלוונטית לכם, ואז המעבדה שמטפלת בכם ביחידת ה- IVF מטפלת מיידית בזרע הטרי שמגיע לידיה ומכינה אותו להפרייה.
    אגב- בלי קשר לכל מה שאמרתי- מד"ר מדג'ר הייתי מתרחקת כמו מאש- שוב, מנסיון. אם אין ברירה אז אין ברירה (כאמור, רק 3 רופאים בארץ עושים את הטיפול)- אבל אם יש- לברוח ממנו!
    שיהיה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו