מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשכים קטנים.ניקול22/12/2011
אני בת 31 ובן זוגי הוא בן 28 , לבן זוגי ישנה בעיה באשכים הם קטנים מידיי וזה מדאיג אותי אולי הוא לא יוכל להביא ילדים , אני גם רוצה לדעת בגלל שיש לו ביצים קטנים העם כמות הזרע היא גם קטנה , אני ובן זוגי מנסים להורות במשך חצי שנה אבל ללא הצלחה , אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות בנוגע לביצים הקטנות שלו (אגב הביצים הם כמו שתי זיתיים קטנות) אגב בן זןגי אמר לי שהוא מתחיל בטיפול כל שהוא שהוא צריך לקבל הורמון שאת ההורמון הזה הוא מקבל בזיקה בישבן , בן זוגי אמר לי שהוא היתייעץ עם הרופא וזה משהוא אמר לו לעשות את הטיפול במשך חצי שנה בנוסף אמר לו שיהיו לו כל מיני שינויים בגוף כמו צמיחת שערות בחזה וברגליים ובפנים , אבל אני רוצה לקבל תשובה למה יש לו ביצים קטנות וממה זה יכול לנבוע , אודה לכם על תשובתכם תודה
ניקול שם בדוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשכים קטנים. - תגובה
ד''ר שי שפי25/12/2011אכן, כאשר נפח האשכים קטן, לא נדיר שמדובר בהפרעה בייצור הזרע.
עם זאת, האבחנה המבדלת בין מצבים שונים היא רחבה, וללא בירור מסודר אצל אורולוג מומחה בפוריות הגבר, לא ניתן לענות על שאלתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)