מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אי פוריותדוד04/04/2012
בן 28, בגיל 11 עברתי ניתוח להורדת אשך טמיר, לדעתי הניתוח בוצע בגיל מאוחר,עקב חששותי שהניתוח בוצע בגיל מאוחר והיות שיש לי אשכים קטנים בוצע לי US אשכים הכל תקין בבדיקה אבל הודגש שאכן האשכים קטנים (2.5 סמ"ק) נשלחתי לבדיקת זרע ולא נמצא זרע, נשלחתי לבדיקות דם ולהלן התוצאות
5.49 Testosterone
16.59 LH
FSH 27.7
Prolactin 661.9
אני מבין מהבדיקות שמצבי גרוע, האומנם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי פוריות - תגובה
ד''ר שי שפי04/04/2012ראשית, יש להשלים את הבירור האנדרולוגי.
שנית, נראה שמדובר באזואוספרמיה לא-חסימתית, ובכשלון ראשוני של האשכים.
שלישית, במצב זה יש צורך בניסיון להפקת זרע כירורגית. האופציה המודרנית ביותר ובעלת הסיכוי הטוב ביותר למציאת זרע היא microTESE.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי פוריות
דוד04/04/2012מה הסיכוי באחוזים להשגת זרע ומהי רמת הסיכון בטיפול כי אני די מיואש ממצבי ולא הייתי רוצה במצבי להכנס לקשר מחייב עם בת זוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי פוריות - תגובה
ד''ר שי שפי04/04/2012לאחר השלמת הבירור האנדרולוגי ניתן להעריך סיכויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)