מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם לעבור שנית ?מיקי21/06/2012
שלום,
אובחן אצלי וריקוצלה דרגה 3, והרופא שלח אותי לבדיקת זרע, והעניין הוא שיומיים וחצי לפני כן אוננתי, והיה כתוב לי במורפולוגיה שלא ניתן לבדוק בשל מיעוט ראי זרע וכנ"ל לגבי חיות, שאר תוצאות הבדיקה הם:
צמיגות- תקין.
PH - תקין.
אגלוטינציה - לא רשום כלום.
נפח - 8 ML
ריכוז - צורה של אפס וקו אלכסוני כזה (אין לי מושג מה זה אומר)
תאי דם לבנים + +
לאחר במרכיז נמצאו תאי זרע לבנים.
בתנועה- כן (נמצא זרעון בודד בתנועה מקומית)
רציתי לדעת אם אני צריך לעבור שוב פעם בדיקת זרע (ולהתנזר קצת יותר זמן) או שהתוצאות מספיקות, ומה הם אומרות בכלל ? הדבר חשוב לי כי אני מעוניין להעלות את הפרופיל שלי, האם על בסיס בדיקה זו אוכל להעלות את הפרופיל ? אציין שאינני סובל מכאבים למעט במקרים חריגים כשיש לי שיעול כבד (בזמן מחלה או הצטננות) אז קצת כואב לי באשכים לשבריר שנייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לעבור שנית ? - תגובה
פרופ` בנימין ברטוב04/07/2012מיקי שלום,
על פי הנתונים שמסרת, כנראה שאתה קרוב למצב של מיעוט זרעונים, ולכן תצטרך לעשות בדיקה חוזרת עם הרבה יותר ימי נזירות. בדיקה כזאת תוכל לבצע אצלנו.
רצוי במקביל שתברר באמצעות אורולוג האם הוריקוצל שנמצא אצלך דורש תיקון בקרוב. תיקון מצב הוריקוצל יכול להעלות את הפרופיל הצבאי שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)