SP VITAL - משהו מכיר? המליצו לי....

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• SP VITAL - משהו מכיר? המליצו לי....
    דן דן
    23/11/2012

חברי הפורום היקרים,
    אנדרולוג המליץ לבעלי על התכשיר SP VITAL עקב ספירת זרע נמוכה ובעיה במורפולוגיה.
    לטענתו שווה לנסות לשפר את מדדי הזרע בצורה הנ"ל לפני שהולכים על טיפולי פוריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המרכיבים בהחלט רלוונטיים לעניין

אווה
    23/11/2012

לא הכרתי את sp vital ונכנסתי בעקבות הודעתך לאתר החברה. קבלתי המלצות על מס מרכיבים שנמצאים בתכשיר כך שנראה שכן יכול לעזור בשיפור מדדי הזרע. ממליצה לך ליתר בטחון להריץ גוגל על מרכיבי התכשיר ולבדוק יותר לעומק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• SP VITAL - משהו מכיר? המליצו לי.... - תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    25/11/2012

יתכן ו- SP Vital יעזור, אך זה תכשיר חדש בארץ ועדיין אין נסיון ואין תוצאות. קיים תכשיר אחר, תוסף תזונה, Vitamale, הנמכר בארץ כבר כ-9 שנים ודווח כי במקרים רבים עזר לשפר את איכות הזרע. שווה להשתמש בו לכל אחד שרוצה להרות וכל אחד שנמצא בטיפולי פריון. האם האורוליג העלה את הסיבה לטיב נמוך של תאי הזרע?
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו