ויטמין לחיזוק הזרע

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• ויטמין לחיזוק הזרע
    אלמוני
    09/01/2013

שלום יצא לי בדיקת זרע עם ספירה נמוכה
    4% במורפולוגיה
    אני שוקל להתחיל לקחת ויטמינים לחיזוק ושיפור הזרע.
    עפ"י מאמרים באינטרנט 3 חודשים לוקח ההשפעה של הויטמינים לייצור זרע.

במידה ואני צורך את הויטמינים הנ"ל האם מותר לשפוך זרע במשך ה-3 חודשים?
    או לחכות לסיום הטיפול ולא לשפוך זרע? כלומר, קיום יחסי מין..

בנוסף, אשמח לקבל המלצות לויטמינים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמין לחיזוק הזרע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספים לשיפור מדדי הזרע

דן דן
    12/01/2013

אלמוני יקר,
    מכיוון וגם אני נוטל ויטמינים אני יודע מהרופא שלי כי אין כל צורך להימנע משפיכה. המטרה בתוספים הנה לשפר את מדדי הזרע, דבר אשר לוקח זמן ובסופו של דבר אמור לפחות לכאורה לעזור לזוג להיכנס להריון באופן טבעי.
    באשר לתוסף עצמו...יש מספר מצומצם של תוספים, אני נוטל SP VITAL ע"פ המלצת הרופא שלי ומכיוון ובברורים שעשיתי הוא הכי נפוץ. עם זאת, יש עוד מספר תוספים קצת פחות נפוצים אשר מאמין כי גם כן יעשו עבודה דומה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה עזר הויטמינים?

אלמוני
    13/01/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויטמין לחיזוק הזרע - תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    07/02/2013

שלום לך,
    לפי נתונים בינלאומיים, מורפולוגיה תקינה מעל 4% נחשב למצב תקין. אם ברצונך לשפר איכות הזרע בעזרת לקיחת ויטמינים אין בעיה ורצוי להמשיך חיי מין רגילים. אין צורך להתנזר. אם ברצונך לקבל המלצה על ויטמינים, אני ממליץ על תוסף תזונתי Vitamale, המכיל ויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו, כל הקומפלקס מיועד לשפר איכות הזרע ופותח לצורך זה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו