מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ויטמין לחיזוק הזרעאלמוני09/01/2013
שלום יצא לי בדיקת זרע עם ספירה נמוכה
4% במורפולוגיה
אני שוקל להתחיל לקחת ויטמינים לחיזוק ושיפור הזרע.
עפ"י מאמרים באינטרנט 3 חודשים לוקח ההשפעה של הויטמינים לייצור זרע.
במידה ואני צורך את הויטמינים הנ"ל האם מותר לשפוך זרע במשך ה-3 חודשים?
או לחכות לסיום הטיפול ולא לשפוך זרע? כלומר, קיום יחסי מין..
בנוסף, אשמח לקבל המלצות לויטמינים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספים לשיפור מדדי הזרע
דן דן12/01/2013אלמוני יקר,
מכיוון וגם אני נוטל ויטמינים אני יודע מהרופא שלי כי אין כל צורך להימנע משפיכה. המטרה בתוספים הנה לשפר את מדדי הזרע, דבר אשר לוקח זמן ובסופו של דבר אמור לפחות לכאורה לעזור לזוג להיכנס להריון באופן טבעי.
באשר לתוסף עצמו...יש מספר מצומצם של תוספים, אני נוטל SP VITAL ע"פ המלצת הרופא שלי ומכיוון ובברורים שעשיתי הוא הכי נפוץ. עם זאת, יש עוד מספר תוספים קצת פחות נפוצים אשר מאמין כי גם כן יעשו עבודה דומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה עזר הויטמינים?
אלמוני13/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ויטמין לחיזוק הזרע - תגובה
ד''ר אליעזר גירש07/02/2013שלום לך,
לפי נתונים בינלאומיים, מורפולוגיה תקינה מעל 4% נחשב למצב תקין. אם ברצונך לשפר איכות הזרע בעזרת לקיחת ויטמינים אין בעיה ורצוי להמשיך חיי מין רגילים. אין צורך להתנזר. אם ברצונך לקבל המלצה על ויטמינים, אני ממליץ על תוסף תזונתי Vitamale, המכיל ויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו, כל הקומפלקס מיועד לשפר איכות הזרע ופותח לצורך זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)