בדיקת זרע - סיכויים להריון טבעי

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• בדיקת זרע - סיכויים להריון טבעי
    ד``ר אליעזר גירש
    28/03/2013

שלום,
    אני בת 31 ובעלי בן 34, ואנו מנסים להיכנס להריון הראשון שלנו חצי שנה, אני עשיתי בדיקות דם בזמן ביוץ ובזמן מחזור חודשי והכל נמצא תקין, בנוסף בדיקה גנטית שיצאה תקינה. בעלי עשה בדיקת זרע (מצ"ב צילום) כל הפרמטרים נמצאו תקינים פרט ל צורת הזרע ע"פ WHO.
    רציתי לבדוק כמה דברים :
    א. מה הגורמים שיכולים להשפיע על תוצאות הנ"ל וכיצד ניתן לטפל ולשפר את התוצאות?
    ב. האם יש קשר בין עישון וצריכת אלכוהול מינמלית לבין התוצאות?
    ג. מה הסיכויים שלנו להיכנס להריון בצורה טבעית ?
    תודה מראש
    אני

נ.ב. בריאות כללית של שנינו תקינה , אנחנו במשקל תקין ואין היסטוריית מחלות במשפחתנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת זרע - תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    14/04/2013

שלום,
    מבחינת איכות הזרע, נכון שכמות תאי הזרע נמצא בתחום התקין, אך היתי מצפה מגבר בריא בגיל 34 שיהיה לו יותר תאי זרע. מורפולוגיה תקינה של תאי זרע עומדת על מדד נמוך מאוד. יש סיבה לזה. לפעמים ישנם שינויים באיכות הזרע בין בדיקות שונות ולכן רצוי להסיק מסקנות לאחר בדיקת זרע נוספת. אם תוצאות חוזרות לאחר בדיקה נוספת, ממליץ להבדק אצל רופא אורולוג המתמחה בפריון הגבר. שתיית אלכוהול בכמויות קטנות אינה פוגעת בטיב הזרע. עישון בהחלט יכול לפגוע באיכות הזרע.
    דבר חשוב: חצי שנה של נסיון להרות נחשב לזמן קצר מדי. מדברים על בעיות פוריות לאחר שנה-שנתיים של נסיון להרות. יש צורך לקיים יחסים כ-6 ימים סביב הביוץ: 4 ימים לפני ביוץ ויומיים לאחר ביוץ.
    אפשר להעזר בתוסף תזונה Vitamale שיכול לשפר איכות הזרע.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו