מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השפעת סאונה וג'קוזיטל12/04/2013
שלום,
אנחנו מנסים להיכנס להריון (ילד שני), בינתיים לא הצלחה במשך 10 חודשים. הבדיקות שנשלחתי לעשות לאחרונה מצביעות על ריכוז גבוה פי 4-5 מהסף אך צורות תקינות פי 2 נמוך מהסף. אני מבין שזו לא סיבה לדאגה בפני עצמה.
השאלה שלי נוגעת לביקור שבועי בבריכה שאני נוהג לעשות בו אני הולך לג'קוזי וסאונה לזמנים של 10 דק'. לאחרונה נמנעתי מללכת כדי לא לפגוע בסיכויי הכניסה להריון אך אני תוהה האם זה באמת עשוי להשפיע בהתחשב בתדירות ומשך הזמן שאני שוהה בסאונה/ג'קוזי. לא הייתי רוצה להימנע סתם מפעילות שמסבה לי הנאה ורוגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השפעת סאונה וג'קוזי - תגובה
ד''ר אליעזר גירש14/04/2013שלום שלומי,
צורות תקינות של תאי זרע שמתחת לנורמה יכולה להיות סיבה מספקת לחוסר פריון. גם סאונה וג'קוזי פעם בשבוע יכולים להוריד מיכולת להפרות. משך התפתחות תאי זרע באשך בערך 3 חודשים ולכן חימום יתר פעם בשבוע יכול לפגוע בתהליך הייצור של תאי זרע. ממליץ להמנע מפעילות שכזו לזמן שיאפשר אולי להכנס להריון. אפשר להעזר גם בתוסף תזונה Vitamale שיכול לשפר איכות תאי הזרע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)