תוצאות לאחר השבחת זרע

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• תוצאות לאחר השבחת זרע
    שרה
    12/08/2013

ביום ראשון עברנו הזרעה יש לי את התוצאות של הזרע לפני ואחרי השבחה רציתי אם אפשר לפרש לי האם אחרי ההשבחה הזרע יצא תקין האם יש סיכוי להכנס להריון מתוצאה זו. לפני השבחה: נפח 3 התנזלות תקינה רכוז 11 כפול 10 בחזקת 6 תנועתיות 17 אחוז. הנתונים לאחר ההשבחה רכוז 25 כפול 10 בחזקת 6 תנועתיות 20 אחוז. total motility1.25*10^6 1250ml אשמח מאוד לפענוח תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות לאחר השבחת זרע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות לאחר השבחת זרע - תגובה

פרופ` בנימין ברטוב
    13/08/2013

הנתונים שמסרת אינם ברורים. אנא סרקי את הדו"ח וצרפי לשאלתך וננסה לענות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות השבחת זרע

שרה
    13/08/2013

בהמשך לפניתי מצורף בזה הקובץ של מצב הזרע לפני השבחה ואחרי ההשבחה רציתי לדעת האם מצב הזרע לאחר ההשבחה תקין והאם יש סיכוי להכנס להריון טבעי יש לציין שאני מטופלת עם גונל אף ותמיכה לאחר מכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות השבחת זרע - תגובה

פרופ` בנימין ברטוב
    14/08/2013

השבחה על גרדיאנט, מטרתה לשפר בעיקר את המורפולוגיה. ערכי המורפולוגיה לא נמדדו לפני ואחרי ההשבחה, לכן קשה לקבוע בוודאות את השיפור בסיכוי ההצלחה, אך ניתן להניח שההשבחה מהסוג הזה העלתה את סיכויי ההצלחה.
    בעתיד כדאי לתת שתי נתינות זירמה ולאחדן לפני ההשבחה כדי להעלות את כמות התאים הנעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו