מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוות דעת מקצועית - כמות זרערועי19/08/2013
שלום רב,
הנני בן 33 לאחר ניתוח ורקיצולה לפני כשנתיים ומייד לאחר 3 חודשים אשתי נכנסה להריון רגיל וטבעי וברוך השם לנו ילדה בת שנה.
כיום מנסים שוב להרות (רוצים הריון רגיל וללא התערבות חיצונית) וניגשתי שוב לבדיקת זרע , וזאת שלפני הניתוח הבדיקה לא הייתה טובה .
התוצאות הן : מחודש מרץ השנה.
נפח : 4
ריכוז 1.5
כ- 6 מליון סך הכל
חיות : 70%
תנועתיות : 79%
notmal cells : 5%
אני יודע שכמות הזרע לקוייה ונמוכה מהרף של ארגון הבריאות העולמי .
שאלתי היא כזאת ( בבקשה אנא התייחסו לכולם זה ממש חשוב לי).
1. האם קיימת בדיקה נוספת שעליי לבצע אצל אורולוג/ אנרולוג מלבד מהוריקוצה שאין לי ? והאם קיים דבר נוסף העלול לגרום לירידה בכמות הזרע ? כמובן מלבד הוריקוצלה?
2. במידה וכן אשמח לפירוט וחוות דעתכם המקצועית בנושא.
3. האם כדאי לעשות בדיקות נוספות במקום פרטי?
4.האם קיימת דרך כשלהי ברפואה קיום לשיפור כמות הזרע בלבד??- קראתי כמה מחקרים באנגלית וראיתי שלנשים יש טיפול באוקולומין ( מקווה שרשמתי נכון ) האם לגבר אין טיפול דומה ??
אני מדגיש כי הייתי רוצה לפתור את הבעייה ולא לדלג עליה כי הרי להפריה ניתן גבר לגשת ואשמח אפילו להכוונה פרטית בנושא , מוכן להגיע לפגישה פרטית .
המון המון תודות והמשך שבוע טוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חוות דעת מקצועית - כמות זרע - תגובה
ד''ר אליעזר גירש24/09/2013שלום רועי
הפורום מיועד להתיחסות נקודתית. לך יש הרבה שאלות ואתה מבקש התיחסות אליהן ותשובות רחבות.
לדעתי אתה מבקש כבר התיעצות מקצועית שלכך אתה צריך לקבוע תור למומחה ולקבל התיעצות דרך קופת חולים או בצורה פרטית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)