חוות דעת מקצועית - כמות זרע

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• חוות דעת מקצועית - כמות זרע
    רועי
    19/08/2013

שלום רב,
    הנני בן 33 לאחר ניתוח ורקיצולה לפני כשנתיים ומייד לאחר 3 חודשים אשתי נכנסה להריון רגיל וטבעי וברוך השם לנו ילדה בת שנה.
    כיום מנסים שוב להרות (רוצים הריון רגיל וללא התערבות חיצונית) וניגשתי שוב לבדיקת זרע , וזאת שלפני הניתוח הבדיקה לא הייתה טובה .
    התוצאות הן : מחודש מרץ השנה.
    נפח : 4
    ריכוז 1.5
    כ- 6 מליון סך הכל
    חיות : 70%
    תנועתיות : 79%
    notmal cells : 5%
    אני יודע שכמות הזרע לקוייה ונמוכה מהרף של ארגון הבריאות העולמי .
    שאלתי היא כזאת ( בבקשה אנא התייחסו לכולם זה ממש חשוב לי).

1. האם קיימת בדיקה נוספת שעליי לבצע אצל אורולוג/ אנרולוג מלבד מהוריקוצה שאין לי ? והאם קיים דבר נוסף העלול לגרום לירידה בכמות הזרע ? כמובן מלבד הוריקוצלה?
    2. במידה וכן אשמח לפירוט וחוות דעתכם המקצועית בנושא.
    3. האם כדאי לעשות בדיקות נוספות במקום פרטי?
    4.האם קיימת דרך כשלהי ברפואה קיום לשיפור כמות הזרע בלבד??- קראתי כמה מחקרים באנגלית וראיתי שלנשים יש טיפול באוקולומין ( מקווה שרשמתי נכון ) האם לגבר אין טיפול דומה ??

אני מדגיש כי הייתי רוצה לפתור את הבעייה ולא לדלג עליה כי הרי להפריה ניתן גבר לגשת ואשמח אפילו להכוונה פרטית בנושא , מוכן להגיע לפגישה פרטית .
    המון המון תודות והמשך שבוע טוב .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוות דעת מקצועית - כמות זרע - תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    24/09/2013

שלום רועי
    הפורום מיועד להתיחסות נקודתית. לך יש הרבה שאלות ואתה מבקש התיחסות אליהן ותשובות רחבות.
    לדעתי אתה מבקש כבר התיעצות מקצועית שלכך אתה צריך לקבוע תור למומחה ולקבל התיעצות דרך קופת חולים או בצורה פרטית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו