מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עודף אסטרוגנים בגבררון26/03/2008
לכבוד ד"ר גירש,
האם עודף ESTRADIOL בגבר בן 22 (אם טסטוסטרון תקין) גורם לבעיות פוריות?
תוצאה: 68 (נורמה: 55 - 14)
והאם יש דרך להוריד את זה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עודף אסטרדיול בגבר
ד''ר אליעזר גירש27/03/2008שלום רון,
לא ברור לי האם יש לך עודף משקל? רקמת שומן עודפת אצל גברים - מקור לאסטרוגנים בגופם. במקרים אלה היחס בין הורמון נקבי והורמון זכרי בגופם משתנה וזה יכול לגרום לירידה בספירת זרעונים ולפעמים גם באיכות שלהם, כך שבסופו של דבר פוריות הגבר יורדת. קודם כל צריך להוריד עודפי רקמת שומן. בנוסף, קיימות תרופות המעכבות ייצור הורמון הנקבי וכך משפרות פוריות הגבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי.........
רון27/03/2008כן, יש לי קצת עודף שומן אבל איני מצליח להוריד אותו אם דיאטה והתעמלות. לדעתי הE2 הגבוה גורם לי להשמנה ולא ההיפך.
גם יש לי בעיות עם גניקומסטיה, חוסר שיעור פנים, גלי חום ובעיות מיניות. אלה דווקא הסיבות שמלכתחילה חשבתי שיש לי אי איזון בין הורמוני המין.
הייתי אצל אנדוקרינולוגים אבל הם לא יודעים מה אפשר לעשות כדי להוריד את הE2. אחד מהם רצה להביא לי טמוקסיפן אבל לדעת הרופא שלי זה מסוכן מדי. מה דעתך?
אמרת שיש תרופות שמעכבות את ההורמון הנשי. האם תוכל בבקשה לומר לי מהן? ואיזה מין רופא לדעתך מתאים לטפל בנושא זה?
תודה שוב!
בברכה, רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך תשובה
ד''ר אליעזר גירש30/03/2008שלום רון,
בנוסף לטמוקסיפן (שגם לדעתי לא היתי משתמש במקרה שלך) קיימות תרופות כגון לטרוזול, אנסטרוזול ואחרות שאפשר לנסות, אך חייבים להתאים לך את התרופה המתאימה לך ביותר. כדאי לך להתייץ עם אנדוקרינולוגים נוספים וגם עם רופאים בתחום הפריון הגבר (זה יכול להיות גינקולוג או אורולוג).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)