בלוטת התריס

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס
    לילי
    03/11/2013

שלום,
    בעלי עשה בדיקות דם(פרופיל הורמונלי) ובדיקת ה- TSH יצאה גבוהה מהרגיל 14.67
    הייתי מעוניינת לדעת האם יש קשר בין TSH לפוריות הגבר? האם תוצאה כזו גבוהה יכולה לגרום לשינוי בצורת ומבנה הזרע? חשוב לי לציין כי הוא בן 30 ואין לנו עדיין ילדים
    כאשר הומלץ לנו להתחיל טיפולי IVF בגלל מורפולוגיה נמוכה בצורת הזרע, כ-2% ואצלי רזרבה שחלתית נמוכה, האם טיפול תרופתי ב- TSH יאזן את הבלוטה ובכך יגרום לשינוי חיובי בזרע? בתוך כמה זמן ניתן לאזן את בלוטת התריס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת התריס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס - תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    14/11/2013

שלום לילי,
    ממליץ לפנות לרופא אנדוקרינולוג לגבי איזון ההורמונלי. לא נתת כאן נתונים לגבי רמות FSH ו- LH, וגם לגבי פרולקטין. כולם חשובים לפעילות מערכת רביה של גבר. יתכן שבמקביל לבעיה ההורמונלית יש דברים נוספים ולכן ממליץ להבדק גם אצל רופא אורולוג המתמחה בפריון הגבר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת כדור

עינת
    15/11/2013

שלום, אני נועלת אלטרוקסין כעשרים שנה tsh גבוה 10.17 רופא משפחה אמר לעלות מינון ורופאת אנדוקרינית החליטה להעביר אותי ליוטרקס כי ה tsh גבוה כבר כשנתיים . החלפתי ליוטרקס ארבעה מים ולא חשה בטוב יש לי סחרחורות חולשה דופק מואץ . מה אני צריכה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת כדור - תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    20/11/2013

שלום
    נא לגש לרופא המטפל שלך, האנדוקרינולוג, שיתאים לך תרופה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו