שאלה- בירור לאחר בדיקת זרע

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• שאלה- בירור לאחר בדיקת זרע
    תמר
    18/11/2013

שלום לכם-

אני בן 31 - נשוי מזה שנה.. לאחרונה התחלנו בבירורים ובבדיקת הזרע שעשיתי התוצאות היו- נפח-3, ריכוז 16, תנועה קדמית 25% ובמקום 10% ואחוז צורות פתלוגיות הינו 98%..

לאחר מכן פניתי ישר לאורולוג- ששלח אותי לבדיקות דם ואולטרסונד אשכים (אני מחכה לתורים בשלב זה)- ובינתיים נתן לי המלצה להשתמש ב- SP ויטאל.. (כבר משתמש בו)..

האם נכון ה- SP אמור לשפר במצב שלי?
    ומה דעתכם יכולה להיות פרוגנוזה טובה במקרה זה?

אשמח למענה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה- בירור לאחר בדיקת זרע - תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    20/11/2013

שלום תומר
    יש לקחת את ההמלצה של רופא המטפל ולבדוק פעם בחודש אם יש שיפור באיכות הזרע. אני ממליץ על תוסף תזונה Vitamale שנמצא בשוק ישראלי כבר מעל 10 שנים וידוע כי במקרים רבים משפר איכות הזרע לאחר שימוש בו בין 3 עד 6 חודשים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

תומר
    22/11/2013

תודה רבה על ההתייחסות..

הכוונה של התובף תזונה זה בנוסף למה שאני מקבל?

עוג משהו.. האופא שלח אותי גם לבדיקת הורמונים וגם לאולטרסאונד אשכים.. בדיקת הדם הינה תקינה אך ב us נמצא שיש וריקולציה משמאל..

מה דעתך לעבור ניתוח בהקדם?!! או לנסות בחודשים את הטיפול של הsp vital וכו׳..??

או שבכלל מציה לפנות לרופא מומחה פוריות כבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו