זרע

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• זרע
    שרית
    31/03/2008

לרופא שלום רב

בעלי עשה בדיקת זרע והתברר בבדיקה שמצאו זרעים בודדים ללא תנועה ומורפולוגיה 0 ובהערה כתוב שנצפו 3,000,000 ROUND CELLS מה הכוונה? האם כדאי לעשות הפרייה חוץ גופית ויש סיכוי שיהיה היריון תקין. (אני בת 38 ). והאם כדאי לקחת ויטימינים האם הם יכולים לשפר את המספר. אתה המלצת בפורום על VITAMALE באף בית מרקחת לא ידעו על מה אני מדברת איפה אפשר לקנות אותם.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זרע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לשרית

ד''ר אליעזר גירש
    31/03/2008

שלום שרית,
    בבדיקה שקיבלתם, 3 מיליון תאים עגולים, התוצאה היכולה לרמוז על קיום דלקת. צריך לבצע תרבית ולבדוק צמיחה ונוכחות חיידקים. במידה ויש דלקת ניתן לטפל ע"י אנטיביוטיקה. ממליץ להתיעץ עם רופא פריון לגבי אפשרות של הפריה חוץ גופית דרך קופת חולים שלכם.
    לגבי ה- VITAMALE זה תוסף תזונתי המתבסס על ויטמינים, מינרלים וחומצות אמיניות. מוצר זה מקנה תנאים טובים באשך לייצור הזרעונים, אך לא תמיד מקבלים את השיפור הרצוי בזרע. מצד שני, זה טיפול הכי פחות אגרסיבי ואין לו תופעות שליליות. VITAMALE אינו נמכר בביתי מרקחת. הוא נמכר רק במספר מצומצם של מקומות בארץ. את המידע לגבי רכישת VITAMALE ניתן לקבל דרך רופא פריון. אפשר להתקשר לקליניקת קיירמד, בה אני מקבל ושם יתנו לך את המידע הרצוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו