מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרגניל או אוביטרליונית22/11/2013
שלום רב,
בעלי בן 31 ואני 29 (PCOS, עם איקקלומין). מאחר והרופא המליץ לו זריקות פרגניל פעמיים בשבוע רצינו לשאול האם יש צורך בכך: רמת טסטוסטרון 8.10, אינדקס אנדרוגן חופשי 51.6
מבחינת תסמינים הוא מסכים שהוא עייף רוב הזמן אם כי אורח החיים שלו לא בריא במיוחד וקשה להשפיע עליו בנושא... (עודף משקל ועישון 3 סיגריות ביום, חוסר פעילות גופנית, תזונה לא מאוזנת במיוחד).
בבדיקת זרע ראשונה תוצאות לא תקינות (4 ימי התנזרות: ריכוז תאים 5 מיליון/מ"ל, תנועתיות 36%, נפח 2.5 מ"ל, מורפולוגיה 2% תאים תקינים, 82% פתולוגיות ראש). אולטראסאונד תקין, וריקוצלה גבולית באשך אחד.
בדיקת זרע שניה, כחודשיים אחרי, 3 ימי הינזרות, נפח 3 מ"ל, ריכוז 42, תנועתיות 52%, מורפולוגיה 4% תקינים, 86% פתולוגיות ראש וצמיגות גבוהה מאד ("!!").
הרופא שלל כרגע השבחה בעקבות התוצאות החדשות, ניסינו יחסים ואני ממתינה כרגע לתוצאות.. האם בדיקת הזרע השניה שוללת צורך בהשבחה? האם כדאי לנסות פרגניל פעמיים בשבוע, ומה ההבדל בינו לבין אוביטרל לגברים (חוץ מאזורי הזרקה)? וג'ל טסטומקס? רופאת משפחה טענה שפרגניל תרופה ישנה והיום משתמשים באוביטרל. האם מנסיונכם כדאי להתחיל טיפול כזה שעלול להביא למשוב שלילי? תודה רבה לכם מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרגניל או אוביטרל - תגובה
ד''ר אליעזר גירש07/12/2013שלום יונית. יש לך הרבה שאלות ואין לי אפשרות להסביר את הכל במסגרת הפורום. אתם צריכים לקבל יעוץ. לצורך כך אפשר לפנות לכל מומחה בפריון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
יונית07/12/2013צר לי על ריבוי השאלות. תוכל להתייחס רק לערכי בדיקות הזרע ולמשמעות של הצמיגות הגבוהה מאד? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ד''ר אליעזר גירש07/12/2013שלום יונית. יש לך הרבה שאלות ואין לי אפשרות להסביר את הכל במסגרת הפורום. אתם צריכים לקבל יעוץ. לצורך כך אפשר לפנות לכל מומחה בפריון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ד''ר אליעזר גירש07/12/2013שלום יונית
תוצאות הראשונות אינן תקינות. התוצאות של בדיקה שניה לאחר חודש תקינות. יש פלוקטואציות בין בדיקה ובדיקה. צמיגות גבוהה יכולה לנבוע מתהליך דלקתי בשלפוחיות המייצרות נוזל הזרה. ממליץ לפנות לרופא אורולוג המתמחה בפריון הגבר ולבצע בדיקות מורחבות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)