מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקת זרעאלון03/04/2008
COMPLETE LIQUEFACTION : YES
VISCOSITY : NORMAL
PH : 8.7 7.6-8.6
VOLUME : 6.80 ml 2 ml
CONCENTRATION : 2.0 MILLION / ml 20 MILLON / ml
MOTILITY : 1 hr AFTER EJACULATION : 18% 50%
4hr AFTER : 14% 40%
GRADE OF MOTILITY ( I –IV
1 hr AFTER EJACULATION : 2-3 ; –POOR
4 hr AFTER EJACULATION : 1-2-3 IV-EXCELLENT
VITALITY :
hr AFTER EJACULATION : 46% 60%
hr AFTER EJACULATION : 26% 50%
NORMAL MORPHOLOGY (WHO 1999) :6% 14%
IMMATURE : SLIGHT
ERYTHROCYTES : 1 million/ml
LEUKOCYTES : NO
BACTERIA :
AGGLUTINATION : 1000 mocrogram/ml
Fructose :
Phagospermia
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לאלון
ד''ר אליעזר גירש03/04/2008שלום אלון,
אני רואה תוצאות הבדיקה. מה השאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הזרע תקין ?
אלון03/04/2008במידה ולא מה המשך טיפול. אני בן 42, מנסים להרות שנה , ללא ילדים בעבר. האם הזרע תקין להריון ?
תודה תודה מראש על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני, תיקנתי את הרישום.אני מודאג
אלון03/04/2008לדעתי לא רשמתי נכון את התוצאות להלן שוב
COMPLETE LIQUEFACTION : YES
VISCOSITY : NORMAL
PH : 8.7
VOLUME : 6.80 ml
CONCENTRATION : 2.0 MILLION / ml
MOTILITY : 1 hr AFTER EJACULATION : 18%
4hr AFTER : 14%
GRADE OF MOTILITY ( I –IV
hr AFTER EJACULATION I II –POOR
hr AFTER EJACULATION : I II III IV-EXCELLENT
VITALITY :
hr AFTER EJACULATION : 46%
hr AFTER EJACULATION : 26%
NORMAL MORPHOLOGY (WHO 1999) :6%
IMMATURE : SLIGHT
ERYTHROCYTES :
LEUKOCYTES : NO
BACTERIA :
AGGLUTINATION
lFructose :
Phagospermia
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לאלון
ד''ר אליעזר גירש03/04/2008שלום אלון,
לפי סיפור שלך, יש רקע ארוך טווח של אי פריון. לפי נתונים של בדיקת הזרע יש מספר דברים שאינם תקינים: נפח גבוה - יתכן דלקת, ריכוז הזרעונים נמוך גם יכול לנבוע מדלקת, תנועתיות נמוכה ומורפולוגיה נמוכה גם כן יכולים לנבוע מדלקת. יתכן שגם קיימות סיבות אחרות חוץ מדלקת או בנוסף לה.
המלצתי: לפנות לאורולוג המתמחה בפריון הגבר ובמקביל לקבל יעוץ אצל רופא פריון באחת היחידות של הפריה חוץ גופית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלון03/04/2008אין היסטוריה של אי פוריות....פשוט לא יצא, זוגיות מאוחרת....
אני מודה לך על ההענות המהירה. מקווה שיהיה בסדר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)