מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ירידה באיכות הזרע לאחר ניתוח וריקוצאירן05/04/2008
שלום,
אני בן 32 ומזה שנתיים אני ואישתי מנסים להכנס להריון,
לפני כשנה עברתי ניתוח וריקוצל למטרת שיפור איכת הזרע (% תקינים=3,ריכוז=60, תנועה= 25%,פתולוגית ראש=95%, פתולוגיית זנב=3%), והיום נראה שאיכות הזרע ירדה לאחר הניתוח:
(% תקינים=4,ריכוז=8, תנועה= 14%,פתולוגית ראש=94%, פתולוגיית זנב=2%),
מה יכולות להיות הסיבות? האם העישון משפיע? האם כושר גופני משפיע?מה עשוי לשפר את המצב?
האם הפריה חוץ גופית מנטרלת לגמרי את הבעיה שלי?
אני מאוד מוטרד ואודה מאוד על עזרה,
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לאירן
ד''ר אליעזר גירש06/04/2008שלום אירן,
ניתוח וריקוצלה לתיקון המצב אינו תמיד משפר איכות הזרע. גם במקרים של שיפור, לאורך הזמן הבעיה יכולה לחזור. הפריה חוץ גופית יכולה לפטור את הבעיה.
ממליץ להפסיק לעשן. שמירה על איכות החיים, כגון כושר גופני, תזונה נכונה, הורדת סטרס, יכולה לשפר גם איכות הזרע. ממליץ לנסות לקחת תוסף תזונה VITAMALE הפותח בארץ לשיפור איכות הזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)