היערכות להריון

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• היערכות להריון
    אביעד
    20/03/2014

היי,
    אני ואשתי החלטנו בשעה טובה להתחיל ולנסות להכנס להריון.
    האם יש משהו שאני כגבר יכול לעשות כדי להגדיל את הפוריות שלי? משהו שאני צריך להמנע ממנו בתקופה הזו?
    אשמח מאוד לדעת, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היערכות להריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהו? יודעים אולי לומר?

אביעד
    23/03/2014

אשמח לשמוע את תשובתכם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוריות

מני
    27/03/2014

ידוע לך על בעיות כלשהן או שאתה פשוט רוצה לחזק את המצב הקיים? בכל אופן תמנע מאלכוהול כמה שיותר ותקפיד יותר על שתיה שם מים לפחות ליטר וחצי ביום. דגש במיוחד על תזונה של אורז מלא, דגנים מלאים, פסטה מקמח מלא.. ירקות מכל הסוגים, דגנים מלאים. יש גם תוספי שמיועדים ספציפית להגברת הפוריות, כמו ספירה. אתה יכול להתייעץ עם הרוקח או הרופא ולקבל קצת יותר מידע. שיהיה לכם בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.. אני חושב שאולי באמת אלך

אביעד
    31/03/2014

לרופא להתייעץ איתו. אני יודע שיש תורים ארוכים למומחי פוריות לגבר וברוך השם אני לא במצב חריג.. אני מקווה שגם רופא משפחה ידע לומר לי מה כדאי לקחת וממה כדאי להמנע.
    שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו