הרזיה ובעיית פוריות

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• הרזיה ובעיית פוריות
    אבנר
    24/04/2014

שלום לכולם,
    אני בן 38 והבעיה שלי היא כזו:
    קרה לי משהו מוזר.
    עד לפני 3 שנים הייתי שמן מאוד - 145 קילו על גובה של 1.84.
    הייתי אוכל את כל המזון המזיק ובכמויות ענקיות. אוכל הכל!!
    לפני כ 3 שנים, החלטתי לעבור ניתוח טבעת ע"מ לרדת במשקל ובכלל לאמץ דרך חיים חדשה, תזונה בריאה, ספורט ובקיצור אורח חיים בריא.
    אכן הצלחתי בכך.השלתי קרוב ל 60 קילו,כיום משקלי תקין ואני עוסק בספורט (מאוד אוהב את זה) וכמובן מאמץ תזונה בריאה ונכונה (פחמימות מורכבות, שומנים טובים, חלבון, ירקות מכל הצבעים והמון מים).
    אבל במקביל לכך שמתי לב לכמה "תופעות לוואי" - חלה מירידה דרסטית בחשק המיני וכלל שהזמן עבר מרגע שהתחלתי להוריד במשקל ועד שהשמקל התייצב שוב (ולמעשה עד נכון להיום), חלה ירידה חדה בכמות ואיכות הזרע שגופי מייצר ונכון להיום לאחר 2 בדיקות זרע, לא נמצאו כלל תאי זרע בנוזל.
    אני זוכר שבתקופת היותי שמן, היה המון זרע, וגם צמיגי ובצבע לבן-ולעיתים צהבהב.
    כיום מה שיוצא מימני זה נוזל דליל כמו מים וממש כמה טיפות בודדות.
    האם לדעתך זה אכן תוצאה של התהליך שעברתי?
    זה מוזר שכן עברתי לאורח חיים בריא לכל הדעות!!
    גם בדיקות הדם שלי (כולל אלה שהתבקשתי לעשות ע"י רופא פוריות) כולן תקינות.
    גם באולטראסאונד אשכים לא מצאו חריגות.
    אני חייב לפתור את החידה ולדעת האם יש קשר כלשהו בין התהליך שעברתי (אשר במהותו הוא חיובי) לבין מצב הפוריות שלי כיום.
    המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרזיה ובעיית פוריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהו????

אבנר
    29/04/2014

???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרזיה ובעיית פוריות - תגובה

פרופ` בנימין ברטוב
    14/08/2014

מומלץ להגיע לייעוץ פרטני, שיכסה את כל גורמי הסיכון, ביניהם וריקוצל, זיהום חיידקי, וחימום יתר של האשכים אולי באמצעות מקלחות חמות סאונה וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו