התייעצות בנוגע לתוצאות בדיקת זרע

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• התייעצות בנוגע לתוצאות בדיקת זרע
    משה
    03/01/2015

שלום. אני בן 47 נשוי עם 2 ילדים בגיל 8 ו-5 מהריונות טבעיים.בשנה האחרונה אנחנו מנסים להיכנס להריון. בדיקת זרע שביצעתי אתמול הראתה תוצאות: ריכוז- 5.0. מס' זרעונים כללי-25.5. אחוז צורות פתולוגיות- 98.0 . אחוז תנועה- 42.0. בסיכום כתוב איקס בשורת ה OLIGO ובשורת ה TERATO. אני מבין מכך שיש הפחתה/בעיה בכמות ובצורה- אבל שאלתי היא: האם לפי בדיקה כזו עדיין ניתן להיכנס להריון טבעי? לחילופין- האם ניתן להגיד באופן חורץ שלא ניתן? אם לא, מה האפשרויות שלי לשפר את המצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת: אישה בת 40. 5 ימי התנזרות.

משה
    03/01/2015

האישה בת 40. 5 ימי התנזרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות בנוגע לתוצאות בדיקת זרע - תגובה

פרופ` בנימין ברטוב
    04/01/2015

משה שלום וברכה.
    בכדי לשפר את הסיכוי להריון, מומלץ לבצע השבחת זרע על גבי מפל צפיפות.
    יש לציין שבשל ריבוי התאים בעלי פתולוגיה, מומלץ לבצע תרבית של הזירמה. כמובן שהסיכוי להצלחה בהליך הפוריות תלוי גם בגיל האישה..
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות בנוגע לתוצאות בדיקת זרע - תגובה - תגובה

פרופ` בנימין ברטוב
    04/01/2015

בשל גיל האשה, מומלץ להתיעץ עם גנקולוג לגבי סיכויי ההצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו