מוטרד

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• מוטרד
    חסוי
    24/12/2015

היי דוקטור את בדיקת הזרע שההיתי אמור לעבור עוד לא יצא לי לעשות היא תתבצע רק ביום שישי הבא בגלל היתעקבויות של החג חנוכה ועוד שבוע שלא יצא לי לעשות
    בלי קשר שאני מאונן כמות הזרע שיוצאת לי היא מעטה כלומר הכמות של הנוזל לא יוצאת בכמות גדולה למה זה קורה ?
    ובלי קשר אני לחוץ מה יגידו לי בבדיקה אני בן 20
    ואני לא רוצה לקבל תשובה כמו ספירת זרע נמוכה או לא פורה מספיק זה מטרידג ומלחיץ ומוריד את הביטחון הגברי שלי אני ממש בסרטים מה הם היו התשובות בקשר לזרע שלי
    אשמח לתשובה תודה יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוטרד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוטרד - תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    24/12/2015

שלום לך,

קודם כל לאונן, זה בסדר. השאלה כמה פעמים בשבוע אתה מאונן? אם מאוננים בפרקי זמן קצרים זה סביר שתהיה ירידה בנפח נוזל הזרע (הגוף אינו מספיק לייצר נוזל הזרע בכמות מספקת). השאלה נוספת היא מה זה כמות נמוכה? מה נפח של נוזל הזרע?
    שאלתך אינה ברורה וחסרים בה הרבה פרטים. אם אתה מעוניין בתשובה טובה יש לגשת לקבל יעוץ.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתך

ללא שם
    24/12/2015

הכוונה כמות הנוזל שיוצא לא התכוונתי לכמות הזרע עצמו
    את זה אני יגלה בבדיקה ואני מקווה שתהיה תשובה חיובית ופוריה
    אני כן מאונן כמעט כל יום זה קשור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו