מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היכן לעשות וריקוצלה?אלון24/12/2015
שלום
אובחנה אצלי וריקוצלה בדרגה 2.מקום מגוריי הוא בפ"ת.
ארגון בוני עולם המליץ לי על ד"ר פרשנדיג משערי צדק.
קופ"ח שלי אינה תממן לי את הטיפול בגלל שאינני גר באיזור ירושלים.
האם אתה ממליץ לי ללכת לבלינסון ,מעייני הישועה,תל השומר או כל בי"ח אשר נמצא באיזור מגוריי ,ואז לא אצטרך לממן את הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היכן לעשות וריקוצלה? - תגובה
ד''ר אליעזר גירש24/12/2015שלום אלון,
כמה שאני יודע מצב של וריקוצלה בדרגה 2 אינו מיועד לניתוח. בד"כ מנתחים רק כאשר המצב מדרדר לדרגה 3. אחוזי הצלחה בניתוח של וריקוצלה אינם גבוהים. הסטטיסטיקה מראה כי רק כ-30% גברים אחרי הניתוח מרגישים הטבה.
אם בכל זאת תחליט לנתח, חשוב לברר באיזה טכניקה של ניתוח משתמשים במרכז רפואי מסויים בו תרצה לקבל את הטיפול. היום קיימות טכניקות שונות לטיפול ניתוחי בוריקוצלה וכדאי לשמוע מה מציעים לך. אחרי שתקבל יעוץ במספר מרכזים רפואיים, תוכל לבחור את מה שמתאים לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוריקוצלה
מיטל02/01/2016היי אלון אני אומנם לא רופאה את בעלי עבר 2 ניתוחים של וריקוצלה שעזרו לו מאוד
הראשון היה אצל ד״ר רענן טל מאסותא- רופא אנושי ובעל אחוזי הצלחה מאוד גבוהים.
הניתוח צלח והעלה את כמות הזרע אך לא מספיק ולכן ד״ר רענן טל המליץ לנו לעשות צינתור שאותו הוא הפנה אותנו לד״ר פרינשטוק בשערי צדק( הרופא שלך המליצו עליו)
והניתוך ברוך השם צלח והעלה את כמות הזרע באופן מאוד משמעותי.
ממליצה לך לנסות לממן את הניתוח דרך הביטוח - זה מה שאנחנו עשינו.
שיהיה לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)