מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינהפוריותגבר18/01/2016
שלום דר ,מאז שאני קטן אני רגיש לקרינה בלתי מייננת -שמתי לב לזה בעקיר בעת שהתקנו ראוטר בבית (בממד ) וכאשר הייתי נכנס לחדר הייתי חווה כאבים עזים באשכים(/שימוש במשחב נייד ) ,הייתי קטן (לפני 5 שנים בערך,כיום 17 ) ולא ייחסתי חשיבות ולמדתי לחיות עם זה ...,אם אני מטעין פלאפון צמוד עליי אני עלול גם לחשו בכאבים שם ... הבנתי שיש דבר כזה רגיש לקרינה בלתי מיננת אבל אין לזה מחקר ברפואה וכו' ,היחיד ממשפחתי שחש בכך ....,יש לי הפרשים בין האשכים(נפח 28 נפח10) ואין לי וריקוצל ,האם הנזק לדעתך הוא בלתי הפיך ,אני חושש ממש ,כי קראתי באנטרנט שזה פוגע ברציפות DNA וכו' ,חושב על זה רבות ,מציק בתקופת הלימודים :/ ,סליחה על המגילה המוזרה .תודה רבה לך !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה - תגובה
פרופ` בנימין ברטוב18/01/2016רגישות לקרינה בלתי מייננת לא בהכרח תגרום לנזק באשכים כך שהדבר ישפיע על ייצור או על איכות הזרע (מה שקובע את פונטציאל הפוריות שלך).
בכדי לבדוק האם אכן הזרע שלך תקין יש לדעתי לבצע במעבדת פוריות הגבר בדירת זרע רוטינית.
באם הבדיקה תקינה- הזרע תקין. באם אינה תקינה, יש לברר את הסיבה לכך ולטפל במצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אותו אחד18/01/2016החשש הוא שאני נחשפתי לקרינה (ביתית אמנם ) במשך שנים רבות והכאב שקורה רק לי ,האם ההפרש הרב בנפח האשך אולי נגרם עקב החשיפה ? [או שהגוף כבר לא מייצר זרע בגלל זה חס ושלום ] אני מאוד חושש ,ואני מתלבט עקב כך אם לחשוב על לימודים בתחום ההייטק ששם אחשף יותר (עתודה לדוג) ,סליחה על ההצקה פרופסור מאוד חושש ...,ההפרש נקבע עי דופלרUS אשכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
ד''ר אליעזר גירש18/01/2016שלום לך,
בטבע אין שוויון. תמיד אשך אחד גדול מהשני. מה שחשוב, זה לבצע בדיקת זרע, מה שהמליץ לך פרופ' ברטוב ולבחון את התוצאות. מקווה שבדיקה תהיה תקינה. אם לא, אז לפנות לרופא-אורולוג. בלי תוצאות בדיקת זרע אין כרגע להתייחס לבעיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובותכם
אותו אחד18/01/2016תודה על התגובה ! אני יודע שאין שוויון ,בדקתי לפני שפניתי אבל ההפרש הוא גדול (28 סמק לעומת 10 סמק -דופלר US ) .תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אותואחד31/01/2016האם יש צורך לפנות לאורולוג במצב כזה בכלל ? כי שנבדקתי לא נמצא וריקוצל .והפער הוא מאוד גדול ואני ממש חושש ,האם למרות הפער יש סיכוי לפוריות ? אני חושש לעשות בדיקת זרע כי ממילא התוצאה לא תשנה את המצב ,ההבדל רב ואני די חושש.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)