פיענוח בדיקה מס 2

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• פיענוח בדיקה מס 2
    יעל
    19/01/2016

שלום דוקטור אני בת 34 ובעלי 37 אנו מנסים כמעט שנה לצערנו בדרך טבעית הפעם אני הולכת על הזרעה ורציתי לדעת יותר פרטים מדויקים לגבי תוצאות הבדיקה אשמח ואודה לך מאוד אם תוכל לפרט לי את התוצאות וכמובן לומר לי מה זה בדיוק אומר העתקתי מילה במילה בתוצאות יש לציין שזו בדיקת זרע שניה של בעלי תודה רבה לך. צבע:אפור התנזלות:40 נפח 4.5 ריכוז 20 מספר זרע כללי:90 אחוז תנועה:35אחוז תנועה טובה:20 תנועה בינונית:5 תנועה איטית:10 סהכ זרעים בתנועה:32 אחוז צורה פתולוגית:90 אגלוטינציה:__ תאים עגולים בודדים:___ אריטרוציטים:____ ריכוז זרע בתנועה:30 סוג תנועה:85 בינוניים: 15

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיענוח בדיקה מס 2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיענוח בדיקה מס 2 - תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    21/01/2016

שלום יעל,
    התוצאות מראות שנתונים של זרע תקינים. עם כל זה, ריכוז תאי זרע נמצא קרוב לגבול התחתון של סקלת הנורמה. בהתחשב כי שנה שלמה אתם מנסים להרות בדרך טבעית וללא הצלחה קיימת בעיה כלשהי.
    אתם פניתם לטיפול וזה נכון שבשלב הראשון מבצעים הזרעה. סיכוי להריון בשיטת הזרעה אינו גבוה (כ-20%). אם לא תצליחו להרות בהזרעה מספר פעמים (בד"כ נהוג 3-4 הזרעות), השלב הבא יהיה IVF.
    ממליץ בחום להשתמש ב-Vitamale לשיפור איכות הזרע וב-Ovavit לשיפור תפקוד שחלתי ואיכות הביציות, כך אולי תעלו סיכוי להריון תקין.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו