מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בקשר לשימוש בפרופסיה לפני כמה שניםאלון09/02/2016
שלום,
אני בן 33.
לפני תקופה ארוכה מאוד (כ 10 שנים) השתמשתי בתרופת פרופסיה נגד נשירת שיער, השתמשתי בתרופה במשך כחצי שנה.
לא היו לי בעיות בתפקוד המיני (בעיות זיקפה, בעיות שפיכה וכו').
בקרוב אשתי ואני מתכננים הריון, ועקב המחקרים שפורסמו בזמן האחרון, התחלתי לחשוש שאולי השימוש בתרופה לפני 10 שנים עלול לגרום לבעיות פיריון.
כמו כן אני חושש מפגיעה באיכות הזרע.
האם יש סיבה אמיתית לחשוש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לשימוש בפרופסיה לפני כמה שנים - תגובה
פרופ` בנימין ברטוב10/02/2016שלום אלון,
ניתן לפתור את חששך, ע"י בדיקת איכות הזרע שנעשית במעבדות הזרע השונות כולל מעבדתנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, בקשר אליה
אלון10/02/2016תודה על התשובה.
ככל הנראה באמת אעשה בדיקה זו.
אבל השאלה היא האם יש ממש בחשש זה, או שהסיכוי לפגיעה בעקבות שימוש קצר (כחצי שנה) בפרופסיה לפני פרק זמן ארוך (לפני כ 10 שנים) הוא מזערי, וכדאי לבצע את הבדיקה רק ליתר ביטחון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה, בקשר אליה - תגובה
ד''ר אליעזר גירש11/02/2016שלום אלון,
שימוש בתרופה בשם פרופסיה היה לפני כ-10 שנים לפי דבריך. אין לזה קשר למצב של זרע היום. בדיקת זרע פשוטה, כמו שהמליץ לך פרופ' ברטוב, תענה על שאלתך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)