בדיקת זרע

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• בדיקת זרע
    מירב
    12/05/2008

אלו היו תוצאות הבדיקה, אני חושבת שהבנתי שהיא לא ממש טובה אבל אני רוצה לוודא שהבנתי נכון, במידה וכך הדבר מה עלינו לעשות? אין לנו עדיין ילדים, ואנחנו בני 31, אלו התוצאות:
    volume 4
    concentration 6.5
    % motile sperm 40 rapid + moderate ++ slow+
    total motil sperm 10.40
    % motile after 4 hours 28
    vitality 69
    morphology : normal 3 abnormal 97
    head difect 71
    mid defect 22
    tail defect 4
    leucocytes none
    ph 80.5
    מסקנות:
    oligospermia +
    astenospremia slight
    teratospermia +
    אנא מכם, השיבו על שאלתי, מה הצעד הבא? האם הפרייה טיבעית יכולה להתקיים? עד כמה באמת המצב קשה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת זרע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת זרע

ד''ר אליעזר גירש
    13/05/2008

שלום מירב,
    את נראת לי קצת מפוחדת מהתוצאות של בדיקת זרע. תגובה טבעית מצדך. נכון שישנה ירידה בפרמטרים של זרע, אך לא צריך להכנס ללחץ. היתי חוזר על בדיקת זרע פעם נוספת לפחות כ- 10 ימים מבדיקה הראשונה. חשוב להתנזר 2-4 ימים לפני הבדיקה. קיימים שינויים בנתוני זרע עם הזמן אצל כל הגברים, לכן חשוב לחזור על הבדיקה ולבדא אם יש שינויים מבדיקה הראשונה. גם עם נתוני זרע כאלה יש סיכוי להכנס להריון בצורה טבעית. חשוב לדעת כמה זמן אתם מנסים להרות. מקובל, אם לא נכנסים להריון בצורה טבעית במשך שנה עד שנתיים, לפנות לרופא פריון.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו