החלמה לאחר ניתוח וריקוצלה וייעוץ מומחה תודה

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• החלמה לאחר ניתוח וריקוצלה וייעוץ מומחה תודה
    מתן לוי
    12/04/2016

היי ,
    בן 24, לפני כחודש וחצי עברתי צינתור לוריקוצלה בצד שמאל אצל ד״ר פרשטינדג בשערי צדק , ירושלים .
    לאחר כעשרה ימים מהניתוח שמתי לב שהוריד נשאר הגעתי לביקורת וד״ר פרשטינדג אמר לי שהוריד לא נעלם אך הוא נסתם, ואין בו תנועה ע״י אולטרסאונד שערך לי במקום ( תשובה מעודדת )
    ואכן הכאבים שהיינו נעלמו.
    הבנתי שהוריקוצלה מתרחשת בגלל חום האשך ובחודש האחרון אני עדיין מרגיש ורואה שהשק שלי עדיין נפול , רך ומקומט , השאלה שלי האם זה נורמלי שמצב האשך יהיה כך ועדיין איכות הזרע תשתפר או שאין לדעת עד תום תקופת ההחלמה ובדיקת הזרע לאחר 3-4 חןדשים מהניתוח .
    האם זרע יכול להיווצר ולא להיפגם גם אם השק נפול וחם לו.
    יש לציין שתופעת שק התולעים נעלמה וניתן להרגיש עם מישוש אך הד״ר אמר שהוריד נסגר והניתוח הצליח . רוב הזמן השק שלי חם , נפול ורך לכיוון מטה ( האם זאת אינדיקציה לאי הצלחת הניתוח או חזרת הורקיצלה )
    תודה רבה לעונים מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלמה לאחר ניתוח וריקוצלה וייעוץ מומחה תודה - תגובה

פרופ` בנימין ברטוב
    12/04/2016

שלום רב!
    השק הנפול, הרק, המקומט ובעיקר החם מצביע על תפקודו התקין שהוא לקרר את האשכים עצמם. החום שמוקרן החוצה מקרר את האשכים עצמם שבהם מתחולל הייצור של תאי הזרע הדורשים חום נמוך בקו היצור שלהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו