מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פענוח בדיקת זרע והאם מומלץ להקפיאגילה05/06/2016
אני בן 45 עוד שבועיים. בזוגיות ללא ילדים. לאחר אבחנת וריקוצלה בילטרלית עם היפוך זרימה קל בימין ומעט נוזל סביב האשך השמאלי - פניתי בהמלצת אורולוג לבדיקת זרע על מנת לדעת אם יש צורך להקפיא זרע.
להלן התוצאות. אשמח לחוו"ד לגבי איכות הזרע שלי והאם קיימת מגבלה (באם ארצה) להרות אישה. אשמח לדעת האם מורפולוגיה 4% מהווה מגבלה. ואם שאר הנתונים תקינים.
להלן בדיקת הזרע מלפני שבוע באיכילוב (התקבלה כ17 דקות לאחר הפליטה)
האם ע"פ תוצאות הבדיקה מומלץ להקפיא זרע או שאין צורך עדיין
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פענוח בדיקת זרע והאם מומלץ להקפיא - תגובה
ד''ר אליעזר גירש09/06/2016שלום רנה,
התוצאות של בדיקת הזרע תקינות. לדעתי אין צורך בהקפאת זרע. האם ת זוגתך עברה בדיקות לתפקוד שחלות ותקינות הרחם? בת כמה היא?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח בדיקת זרע והאם מומלץ להקפיא
רנה10/06/2016שלום דר גירש
זוגתי בת 32 ולא עברה שום בדיקה. אין ברצוננו להרות עכשיו אולם יתכן (לא בטוח) שתוך כמה שנים נרצה ומאחר שאני בן 45 עם וריקוצלה המליץ לי האורולוג לבדוק תקינות ואם התוצאות גבוליות להקפיא שאם תהיה הדרדרות עם הזמן. לכן שאלתי.
אם לדעתך התוצאות תקינות - אני מבין ממך שאין צורך לנקוט בהקפאה או בדיקות נוספות למרות האמור לעיל?
רוב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פענוח בדיקת זרע והאם מומלץ להקפיא - תגובה
ד''ר אליעזר גירש13/06/2016כפי שאמרתי, התוצאות תקינות, אבל אם ברצונך לשמור backup למקרה חרום, אפשרי בהחלט לשמור מנה או שתיים בהקפאה. יש לדעת כי במקרה כזה קיים תשלום עבור שמירה בהקפאה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)