מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פיענוח תשובות בדיקת זרע מבקש לדעת פרטיםButterfly04/09/2016
היי, אני ובת הזוג שלי מנסים קרוב לשנה להכנס להריון אך ללא הצלחה.
הבנתי שהבדיקות לא יצאו תקינות, הייתי מבקש אם אפשר לפרט לי מה בדיוק לא תקין ואם הכל הכל לא תקין או חלק.. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיענוח תשובות בדיקת זרע מבקש לדעת פרטים - תגובה
ד''ר אליעזר גירש04/09/2016שלום לך,
נוזל הזרע נמצא בכמות תקינה, אך ריכוז וכמות תאי הזרע שבתוך הנוזל הזה אינם תקינים: גם מאט מאוד וגם ללא תנועה. במעבדה גם לא הצליחו לקבוע צורניות של תאי הזרע בגלל מאוט התאים. במצב זה לא ניתן להגיע להריון בשיטה הטבעית.
קיימות סיבות רבות למצב זה. ממליץ בחום לפנות לרופא אורולוג שיבצע בדיקות נוספות ובירור רחב לגבי האפשרויות למצב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פיענוח בדיקות זרע
Butterfly04/09/2016- האם אין לי בכלל זרעים?
- יש לי בדיקה חוזרת ביום ה׳ הקרוב, יכול להיות שוני כל שהוא?
- איזו סיבה יכולה להיות לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח תשובות
Butterly12/09/2016גם לבת זוג שלי היה בעבר כלמידיה והיא טיפלה בזה עם אנטיביוטיקה ויצא פאפ תקין (עוד לפני שהיינו ביחד) אז יכול להיות שבגלל זה היא לא נכנסת להריון?
ואשמח אם אפשר להתייחס לשאר השאלות שלי לפני תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)