לא מליחים להיכנס להריון שנה

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• לא מליחים להיכנס להריון שנה
    Butterfly
    05/12/2016

שלום, בעבר היו לי דלקות שתן חוזרות ושני פאפים דלקתיים ולא הבינו ממה זה, אחת הגינקולוגיות שלחה איתי לעשות בדיקת STD יא לי בבדיקה כלמידיה ואורופלזמה חיובי. היא נתנה לי אנטיביוטיקה, עשיתי בדיקה חוזרת ויצא שלילי שניהם. היום יש לי ארוס ואנחנו מקיימים יחסי מין חופשי מבלי להזהר אך לא נכנסתי להריון בערך שנה. הלכתי לגינקולוג ובקשתי לעשות צילום רחם אבל הוא אמר שגם הבן זוג שלי צריך לעשות בדיקת זרע. וכך היה והבדיקה שלו חזרה לא תקינה. נוזל הזרע תקין אך יש מיעוט זרעים והשחייה שלהם איטית. בינתיים אני בטלתי את התור לצילום הרחם. אני לא יודעת אם הכלימידיה הספיקה לעשות לי נזק ואולי בגלל זה אנחנו לא נכנסים להריון..?

תושבות של בדיקות זרע
    בבדיקה הראשונה נפח 3.5 חומציות 7.8 צמיגות + מראה +++ ריכוז תאי זרע 0.3 סה״כ תאי זרע 1.05 % תאי זרע נעים: לא רשמו תשובה איכות תנועה: לא רשמו תשובה % תאים חיים: במשטח נטיבי נצפו 10% תאי זרע בתנועה בינונית לא ניתן לבצע המורפולוגיה עקב מיעוט תאי זרע תשובה שנייה: Complete liquefaction: complete Viscosity: normal Ph: 8.1 Volume: 2.80 Concentration: 0.100 Total count: 0.28 Motility: 24 Total motil count: 0.067 Vitality: 54 Normal morphology: 0

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחים להרות

ד''ר אליעזר גירש
    11/12/2016

שלום לך,
    על פי תוצאות של בדיקת זרע של בן זוגך, בהחלט יש בעיה בזרע. ממליץ לבצע בדיקת זרע נוספת באותה מעבדה ואם התוצאה חוזרת על עצמה אז יש מקום שהוא יבדק אצל אורולוג וכנראה לא מהנמנע שתצטרכו להיעזר ב-IVF
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה עם הכלמידיה

Butterfly
    14/12/2016

ומה אם זה שהייתה לי כלמידיה בעבר? האם נגרם לי נזק?
    קבלנו תשובה של בן זוגי שאומרת שיש לו תסמונת קלייפנטר
    האם זה אומר שהוא עקר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו