מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה על טיפול בנבידוארתור11/02/2017
שלום
מזה כשנתיים וחצי אני משתמש בנבידו עקב טסטוסטרון נמוך. אני בן 29 ו"סובל" מתסמונת קליינפלטר. עברתי ניתוח בעבר להוצאת זרע מהאשך.
אני מטופל ע"י פרופסור בכיר מתל השומר ומבצע בדיקות מעקב של ספירת דם, PSA וטסטוסטרון מדי שנה והכל נראה תקין.
לפני הזריקות עמדתי על הערך 4.2 כאשר הטווח הוא 8-55
כיום אני עומד על 40 ושנה שעברה הייתי על 20.
השאלה שלי האם הקפיצה הזו לא גבוהה מדי?
הרופא שלי המליץ לי להמשיך באותו מינון - זריקה פעם ב3 חודשיים שהם כ13 שבועות.
האם יש תופעות לוואי שאני לא מודע אליהן? האם אני אצתרך לקחת את זה כל החיים?
סהכ אני מרגיש מעולה עם הזריקה אבל קצת פוחד שיש דברים שאני לא מודע אליהם אולי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תסמונת קליינפלטר
ד''ר אליעזר גירש12/02/2017שלום ארטור,
לגבי המינון של "נבידו" אתה צריך לבדוק מול הרופא המטפל שלך שהוא אורולוג (אנדרולוג). צריכת טסטוסטרון מונעת ייצור תאי זרע. מצד שני, בתסמונת קליינפלטר ייצור תאי הזרע פגום עד מצב של חוסר ייצור תאי הזרע כלל.
לדעתי חשוב לך לעבור יעוץ גם אצל אנדוקרינולוג, גם אצל אנדרולוג וגם אצל רופא פריון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ותגובה
ארתור12/02/2017אני מטופל ע"י אנדוקרינולוג והוא נתן לי את המרשם.
עברתי ניתוח אצל אנדרולוג להוצאת תאי זרע אז ככה שגם פריון לא רלוונטי כבר היות ויש ילדים ויש מספיק מבחנות בחוץ.
השאלה שלי היא האם יש תופעות מיוחדות שאני לא מודע אליהם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך
ד''ר אליעזר גירש13/02/2017לא ידוע לי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)