שאלה על טיפול בנבידו

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• שאלה על טיפול בנבידו
    ארתור
    11/02/2017

שלום

מזה כשנתיים וחצי אני משתמש בנבידו עקב טסטוסטרון נמוך. אני בן 29 ו"סובל" מתסמונת קליינפלטר. עברתי ניתוח בעבר להוצאת זרע מהאשך.
    אני מטופל ע"י פרופסור בכיר מתל השומר ומבצע בדיקות מעקב של ספירת דם, PSA וטסטוסטרון מדי שנה והכל נראה תקין.
    לפני הזריקות עמדתי על הערך 4.2 כאשר הטווח הוא 8-55
    כיום אני עומד על 40 ושנה שעברה הייתי על 20.
    השאלה שלי האם הקפיצה הזו לא גבוהה מדי?
    הרופא שלי המליץ לי להמשיך באותו מינון - זריקה פעם ב3 חודשיים שהם כ13 שבועות.
    האם יש תופעות לוואי שאני לא מודע אליהן? האם אני אצתרך לקחת את זה כל החיים?
    סהכ אני מרגיש מעולה עם הזריקה אבל קצת פוחד שיש דברים שאני לא מודע אליהם אולי

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על טיפול בנבידו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונת קליינפלטר

ד''ר אליעזר גירש
    12/02/2017

שלום ארטור,
    לגבי המינון של "נבידו" אתה צריך לבדוק מול הרופא המטפל שלך שהוא אורולוג (אנדרולוג). צריכת טסטוסטרון מונעת ייצור תאי זרע. מצד שני, בתסמונת קליינפלטר ייצור תאי הזרע פגום עד מצב של חוסר ייצור תאי הזרע כלל.
    לדעתי חשוב לך לעבור יעוץ גם אצל אנדוקרינולוג, גם אצל אנדרולוג וגם אצל רופא פריון.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ותגובה

ארתור
    12/02/2017

אני מטופל ע"י אנדוקרינולוג והוא נתן לי את המרשם.
    עברתי ניתוח אצל אנדרולוג להוצאת תאי זרע אז ככה שגם פריון לא רלוונטי כבר היות ויש ילדים ויש מספיק מבחנות בחוץ.
    השאלה שלי היא האם יש תופעות מיוחדות שאני לא מודע אליהם
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר אליעזר גירש
    13/02/2017

לא ידוע לי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו