שאלה בנושא בדיקת זרע ופיענוח

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• שאלה בנושא בדיקת זרע ופיענוח
    Lulik
    09/04/2017

שלום,

אנחנו זוג (אני בת 30 ובעלי בן 32) מנסים להכנס להריון מספר חודשים לא רב (הריון ראשון)- אני סובלת גם מאנדומטריוזיס שהתגלה לא מזמן - לא מקרה קשה אך עם המון כאבים. החלטנו לזרז את התהליך ולעשות בדיקות הורמונליות וזרע ליתר ביטחון כדי לא לחכות יותר מידי.
    הבדיקות ההורמונליות שלי יצאו תקינות.

אלה תוצאות בדיקת הזרע:

Liquefaction תקין
    Viscosity תקין
    Color תקין
    pH 7.2
    Volume (ml) 2.5
    Concentration (mil/ml) 101
    Total Concentration (mil) 252.5
    Percent of motile sperm (%) 51
    rapid (%)
    moderate(%) +
    slow(%) ++
    non progressive(%) +
    Total motile sperm (mil) 128.775
    Morphology
    Normal forms(%) 4
    Abnormal forms(%) 96
    WBC (mil/ml) 1
    תאים עגולים(mil/ml) -

אני מבינה שהמורפולוגיה פה יצאה נמוכה. האם היית ממליץ להמשיך לנסות להיכנס באופן טבעי או לפנות להפריה \ הזרעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת זרע

ד''ר אליעזר גירש
    11/04/2017

שלום לך, בדיקת זרע תקינה לחלוטין. ממליץ להמשיך לנסות להרות בצורה הטבעית. תנסו לקבוע מועד הביוץ שלך, למשל על ידי מדידת חום בבוקר. כאשר תבני גרף ואם זה עקבי, תוכלי לדעת מועד הביוץ שלך ואז יש לקיים יחסים כל יום, 4 ימים לפני הביוץ ויומיים אחרי הביוץ, סה"כ 6 ימים. זה הזמן הטוב ביותר להיכנס להריון. אומנם עם אנדומטריוזיס להיכנס להריון קשה יותר, אך אם לא תצליחו נגיד אחרי כחצי שנה של נסיון, אז תפנו ליחידה להפריה חוץ גופית. אפשר להשתמש בתוסף תזונה Vitamale לחזק את הזרע וב-Ovavit לחזק תפקוד השחלות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו