מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ספינינג נזקים של ופוריותאלון25/07/2017
שלום רב.
אני מנוי במועדון ספורט והתחלתי אימוני"ספינינג"(מעין אופני כושר)
ואני חושש שצורת המושב של האופניים והישיבה הממושכת עליו יכולים לפגוע לי בפוריות כי מופעל לחץ על האיזור שבין פי הטבעת ובין האשכים ואף מעט עליהם.האם יש בסיס לחשש שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספינינג ופוריות
פרופ` בנימין ברטוב27/07/2017שלום אלון,
התשובה תלויה בשאלה כמה פעמים בשבוע אתה מתאמן על מכשיר זה, ולכמה זמן.
באם אתה מרגיש לחץ באיזור, הדבר אינו תקין. כמו כן, אנא דאג שאין חימום יתר באיזור האשכים, העלול לפגוע בפוריות הגבר. אנא התייעץ עם אורולוג גם לגבי תדירות האימונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר הביקור אצל האורולוג
אלון30/07/2017הוא לא ידע לתת לי תשובות ואמר "תיקרא באינטרנט".
אני אעשה ספינינג פעמיים בשבוע וכל פעם שעה אחת.
האם זה סביר כדי שפוריותי לא תיפגע בכלל-אפילו לא באחוז אחד?
צורת מושב הכיסא מוארכת כלפי קדימה והמושב יחסית צר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספינינג
פרופ` בנימין ברטוב06/08/2017איני יכול להבטיח לך דבר כזה. אם יש לך שאלות נוספות כדאי שתתיעץ עם אורולוג אחר שכן יתן לך תשובות מפורטות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)