מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אורך מחזור יצור של תאי הזרעאלון01/09/2017
שלום לך.
אני בן 45.קראתי שאורך מחזור ייצור של תאי זרע הינו 90 ימים ובמקום אחר היה כתוב שזה בין 70 ל90.
באמצע אפריל האחרון בני האיר לי בתור מעשה קונדס עם עט לייזר על האשכים והיה לי חשש שזה פגע בפוריות שלי.
הצלחתי להפרות את אשתי בביוץ שהיה ב16 ליולי וההריון נפל ולכן חשוב לי לדעת שהפוריות שלי תקינה בעקבות הארוע עם עט הלייזר.
האם מעצם זה שעברו בין 90 ל95 ימים מהארוע עם עט הלייזר ועד שהפרתי את אשתי אני יכול להגיע למסקנה חד משמעית שלמרות הארוע עם העט-הפוריות שלי לא נפגעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פוריות
ד''ר אליעזר גירש04/09/2017שלום אלון,
מחזור ייצור של תאי הזרע הוא כ-72 ימים. על מנת לבחון מה הפוטנציאל שלך לפוריות יש לבצע בדיקת הזרע, עדיף לעשות שתי בדיקות זרע בהפרש כ-10 ימים בין הבדיקות.
לעניין שלך והריון שנפסק. אם אתה בן 45, אני מאריך שאישתך היא בערך בגילך או צעירה ממך במספר שנים. אם כך, פוריות של נשים בגיל סביב 40 ומעלה נפגע מאוד: הביציות "מזדקנות" ואיכותן יורדת מאוד. זה בהחלט יכול לגרום להריון לא תקין והפלה. ממליץ לאישתך לגשת לרופא פריון ולהיבדק. חשוב לבדוק רמת הורמונים בגוף האחראים על צמיחת זקיקים שחלתיים. חשוב מאוד לבדוק הורמון AMH הנותן אינדיקציה לגבי יכולת של שחלות לייצר ביציות תקינות. כמו כן רצוי לבצע לאישתך אולטרסאונד שחלות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)